Breaking

Δεν είναι πλέον φήμες, ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε επίσημα τον αρραβώνα του


Ο νεαρός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ βρέθηκε τις τελευταίες 2 ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι για κάποια εμφάνισή του ή κάποιο καινούριο του τραγούδι. 

Οι πληροφορίες που τον ήθελαν να παντρεύεται την μόλις… ενός μήνα κοπέλα του πλέον επιβεβαιώνονται τώρα από τα πιο επίσημα χείλη. Τα δικά του. Και για να είμαστε ακριβείς από τα διαδικτυακά του χείλη και τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Πρώτα ήταν οι πληροφορίες του TMZ που τον ήθελαν να παντρεύεται το μοντέλο Χέιλι Μπόλντουιν, κόρη του γνωστού ηθοποιού Στίβεν, αφού πρώτα τα ξαναβρήκαν μετά από παλαιότερη σχέση τους. Μετά ήρθε το ποστάρισμα του πατέρα Μπίμπερ ο οποίος έγραψε «Το να πω ότι είμαι περήφανος θα ήταν ευφημισμός. Είμαι κατενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο».


Όταν ο 24χρονος τραγουδιστής είδε ότι τα νέα για την απόφασή του διαδίδονταν πάρα πολύ γρήγορα θέλησε να προλάβει περαιτέρω… spoiler και έκανε την ανακοίνωση με μία φωτογραφία του με το μοντέλο γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Σκόπευα να καθυστερήσω λίγο να το πως, αλλά τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Άκου, απλά είμαι τόσο ερωτευμένος με τα πάντα πάνω σου Χέιλι και είμαι τόσο αποφασισμένος να δεσμευτώ στο να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου, να μάθω τα πάντα για σένα και να σε αγαπώ με υπομονή και ευγένεια. Υπόσχομαι να φτιάξουμε μια καλή οικογένεια με σεβασμό και ακεραιότητα και με τη βοήθεια του Θεού, του Ιησού και του Αγίου Πνεύματος, να παίρνουμε σωστές αποφάσεις.


Η καρδιά μου είναι απόλυτα δική σου. Χέιλι είσαι η αγάπη της ζωής μου και δεν θα ήθελα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με καμία άλλη. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον απόλυτα. Χαίρομαι επειδή και τα μικρότερα αδέλφια του (ο μικρός αδελφός του και η αδελφή του) θα έχουν την ευκαιρία να δουν έναν ακόμη σταθερό γάμο που θα τον έχουν ως πρότυπο.

Η συγκυρία είναι τέλεια: Αρραβωνιστήκαμε στις 7 του 7ου μήνα. Ο αριθμός 7 είναι ο αριθμός της πνευματικής τελειότητας».

Η Χέιλι Μπόλντουιν ωστόσο σε σχόλιο που της έκανε φαν ότι μέχρι το γάμο θα έχει μεγαλώσει και άλλο το μουστάκι του Τζάστιν εκείνη του απάντησε ότι «μην διανοηθεί κανείς και του βάλει τέτοιες ιδέες!».

Η σχέση των δύο νέων ξεκίνησε το 2016, χώρισαν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και τα ξαναβρήκαν φέτος την άνοιξη, λίγο καιρό αφού ο Bieber είχε χωρίσει με τη Selena Gomez.

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.