Breaking

Γυναίκα που φρόντιζε το αλυσοδεμένο σκυλί για πάνω από ένα χρόνο είναι σε θέση να την πάρει σπίτι της

 


Ποτέ μην είστε αδιάφοροι για ένα μόνιμα δεμένο ζώο.


Η κατάσταση εγκατάλειψης αυτού του χαριτωμένου ασπρόμαυρου σκύλου πέντε ετών συνέβη στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν η Laura Seymour είδε ένα σκυλάκι να είναι δεμένο σε ένα δέντρο, άρχισε να αλλάζει την ποιότητα ζωής του νέου της φίλου σκύλου.


Η Λάουρα πλησίασε το σπίτι και είδε πώς ο χαριτωμένος σκύλος ανταποκρίθηκε χαρούμενος στην εμφάνισή της, αλλά όταν πήγε πιο κοντά, συνειδητοποίησε ότι δεν είχε νερό, ούτε φαγητό και ότι φαινόταν επίσης παραμελημένο . Εκείνη τη στιγμή η γυναίκα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να επιλύσει την κατάσταση, αλλά υποσχέθηκε να την βοηθήσει με κάποιο τρόπο.Ανησυχώντας για την ευημερία του φίλου σκύλου της, την οποία καλούσε Takia, η Λάουρα κάλεσε το γραφείο ελέγχου των ζώων για να τους ενημερώσει για τη θλιβερή κατάσταση, ωστόσο, οι αρχές απάντησαν ότι ο σκύλος είχε ιδιοκτήτη και ότι δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν γι ‘αυτό. Αυτή η απάντηση την ανησύχησε και γι ‘αυτό η γυναίκα άρχισε να περνά τρεις φορές την εβδομάδα και περισσότερες, για να αφήνει νερό και φαγητό για το σκυλάκι.


Κάθε φορά που η Λάουρα έφτανε στο σπίτι της Takia, την χαιρετούσε με πολύ χαρά και ένα αίσθημα φιλίας άρχισε να αναπτύσσετε μεταξύ τους , γι ‘αυτό κάθε φορά που η Laura αποχαιρετούσε τον σκύλο, ένιωθε ένα μεγάλο κενό στην καρδιά της όταν σκεφτόταν ότι το το σκυλάκι θα πρέπει και πάλι να μείνει μόνο του και έξω στην ύπαιθρο.Για μήνες οι δύο προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, μέχρι που μια μέρα ήταν πραγματικά δύσκολο για τη νεαρή γυναίκα να το αποχαιρετήσει, γιατί ήξερε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες έρχονταν και φοβόταν για την υγεία της , οπότε αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό .


Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι πρέπει να πάρω αυτό το σκυλί μαζί μου. Θα πρέπει να την κλέψω, θα πρέπει να κάνω κάτι για αυτήν ». Σκέφτηκα: «Όχι, θα πάω στη φυλακή για αυτόν τον σκύλο» – είπε η Λάουρα Σεϊμούρ στο Ντόντο.


Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ.


Με παρέα την μητέρα της, η Λάουρα πήγε να επισκεφτεί την Τάκια και βλέποντας την καθαρότητα της καρδιάς της μέσα από τα μάτια της, αποφάσισαν ξανά και ως τελευταία επιλογή, να ζητήσουν βοήθεια από το γραφείο ελέγχου των ζώων. Σε αυτήν την περίπτωση, το αίτημα ήταν επιτυχές, καθώς ο οργανισμός κατάφερε να κάνει την οικογένεια να παραδώσει το σκυλί, ζητώντας την ευημερία της.Για πρώτη φορά, η Takia περπατούσε χωρίς τις βαριές αλυσίδες της, αλλά με ένα κολιέ που την έδωσε, έμμεσα μέρος του τι θα ήταν το νέο της πεπρωμένο, το οποίο θα ήταν το νέο τετράποδο μέλος μιας αγαπημένης οικογένειας.


Για την διαδικασία υιοθεσίας δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος, επειδή στον κατάλογο των πιθανών θετών γονέων, η νεαρή φροντιστής ήταν στην κορυφή. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σε λίγες μέρες και η Takia έγινε μέλος της οικογένειας Seymour, ένα μέρος όπου κατάλαβαν και αποδέχτηκαν τη συμπεριφορά της μετάβασης από την οποία δεν έκανε καμία σωματική δραστηριότητα σε ένα πλήρως δραστήριο και στοργικό κορίτσι .


Τώρα η Takia ζει μια ευτυχισμένη ζωή γεμάτη φροντίδα από την ανθρώπινη μητέρα της, την ίδια που αγωνίστηκε για να την σώσει από τα νύχια της εγκατάλειψης και της απάνθρωπης ζωής που δυστυχώς ζουν πολλά γούνινα παιδιά σε όλο τον κόσμο.Εκτιμούμε την υπομονή και την επιμονή αυτής της γυναίκας να βοηθήσει αυτό το σκυλί και στέλνουμε ένα μήνυμα σε άτομα που έχουν κατοικίδια ζώα, να μπορούν να παρακολουθούν την ευημερία τους σε καθημερινή βάση και εάν δεν είναι δυνατόν, να μεταφέρουν τα ζώα τους σε καταφύγιο όπου μπορούν να φροντιστούν και να τους βρουν μια νέα οικογένεια.


Εδώ μοιραζόμαστε ένα βίντεο με τη συναισθηματική ιστορία αυτής της όμορφης σκυλίτσας και της ανθρώπινης μητέρας της:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.