Breaking

Έχω σχέση με χωρισμένο πατέρα, είναι 45 και είμαι 22. Οι δικοί μου, έχουν κηρύξει πόλεμο!

 


Έχω σχέση με χωρισμένο πατέρα, είναι 45 και είμαι 22. Οι δικοί μου, έχουν κηρύξει πόλεμο!


Ονομάζομαι Π., είμαι 22 ετών. Έχω εδώ και 7 μήνες μια όμορφη σχέση με έναν χωρισμένο μπαμπά ετών 45, τον Σ., τον οποίο γνώρισα μέσα στην καραντίνα από κοινούς φίλους, έκτοτε τον ερωτεύτηκα και παλεύω να μείνω στο πλάι του. Στην αρχή είχαμε θέματα με την πρώην του καθώς τον έπαιρνε για άσχετα θέματα (π. χ. να της συναρμολογήσει την τηλεόραση, να της φτιάξει την κουζίνα κλπ.) ώσπου μια μέρα είχαμε μαλώσει άσχημα λέγοντάς του ότι πρέπει να βάλει κάποια στοιχειώδη όρια.


Το δέχτηκε και έτσι της έβαλε όρια, δείχνοντας με ένα μήνυμα όπου της έλεγε να βρει τεχνικούς για τα προβλήματα της και πως είναι σε σχέση και να μην δημιουργήσει προβλήματα. Το θέμα μου, αγαπημένοι, είναι ότι οι γονείς μου τα έχουν βάλει μαζί μου, με έβριζαν οι συγγενείς κι αυτό γιατί έκανα το μεγάλο λάθος και μίλησα στη μάνα μου για την σχέση μου, γνωρίζοντας κατά κόρον πόσο τοξική και αρνητική σαν άνθρωπος είναι. Ο μπαμπάς μου, στον οποίο έχω αδυναμία, με βάζει να επιλέξω ανάμεσα σε αυτούς και στη σάπια σχέση όπως ισχυρίζεται, έχω.


Η αλήθεια είναι ότι έχω κουράσει τον Σ. με την καταθλιπτική διάθεση που έχω και με την προσκόλλησή μου στην πρώην γυναίκα του, ότι δηλαδή μήπως να τα ξαναβρεί μαζί της κλπ. Μου έχει φωνάξει πολύ άσχημα λέγοντας μου ότι αυτή η γυναίκα τον κεράτωσε, δεν περνούσε καλά πλάι της, δεν περίμενε τις δικές μου συμβουλές για να τα ξαναβρεί μετά από 6 χρόνια χωρισμού. Ο Σ. κάνει πολλή υπομονή μαζί μου.


Οι γονείς μου ενώ τους ζήτησα λίγο χρόνο να βρω κάποια δουλειά, διότι έδινα πανελλήνιες φέτος αν και έχω βγάλει σχολή μακιγιάζ, μου έκοψαν τα 200 ευρώ και μου κάνουν οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο! Με παίρνουν τηλέφωνο όχι για να δούν αν περνάω καλά, αν έχω να φάω, αν χρειάζομαι ένα χαρτζιλίκι ,αλλά για να μου τονίσουν για χιλιοστή φορά τα οικονομικά τους προβλήματα γιατί ο μπαμπακούλης μου δεν τα βγάζει πέρα με 1500 ευρώ σύνταξη. Θα τρελαθώ! Αν χωρίσω να δεις που θα μου βάλει φράγκα για να ψωνίσω ρούχα, έτσι έκανε και με τον προηγούμενο που ήταν σεκιουριτάς, έπαιρνε 600 ευρώ και ήταν λίγος για μένα. Τότε έκανα το λάθος και τους άκουσα. Τώρα νιώθω και βλέπω απίστευτη στήριξη από τον Σ.. Προσπαθεί να μου βρει δουλειά μέσω γνωστών, ΧΩΡΙΣ να του το έχω ζητήσει, χωρίς να έχω πάρει ούτε ζητήσει δεκάρα από αυτόν!


Είμαι περήφανη και όσο ανάγκη κι αν έχω τον αγαπάω και δεν τον θέλω για να με στηρίζει οικονομικά! Συμπαθώ πολύ τα παιδιά του. Τα παιδιά γνωρίζουν ότι ο μπαμπάς έχει μια σύντροφο. Η κόρη του με είδε σε μια φωτογραφία και είπε στο μπαμπά της ότι είμαι πολύ όμορφη.


Για να μην σας κουράζω άλλο, τα παιδιά για μένα έχουν προτεραιότητα και η μάνα τους. Σε δέυτερη μοίρα έρχομαι εγώ. Βλέπω τόσο χαρούμενο τον Σ. όταν είναι με τα παιδιά του, δεν σηκώνει κουβέντα γι’ αυτά και κάποια στιγμή μου πέταξε να τα γνωρίσω. Του είπα ότι τον ποθώ πολύ σαν άντρα και ότι είναι πολύ καλός πατέρας όμως δεν είναι σωστό να γνωρίζεις όποια γκόμεν@ γνωρίζεις στα παιδιά, ας δώσουμε χρόνο. Μάκαρι να βρώ μια δουλειά και να κάνω πολλά δώρα στα παιδιά, λέγοντας φυσικά ότι τα έκανε ο μπαμπάς τους. Αν τα γνωρίσω ποτέ, θέλω να με συμπαθήσουν, αν με συμπαθήσουν, γι’αυτό που είμαι. Ουδέποτε σκοπεύω να πάρω τη θέση της μάνας τους! Θέλω να είμαι η περιποιητική, δοτική σύντροφος του μπαμπά, ένας άνθρωπος που θα είναι εκεί γι’ αυτούς όποτε κι αν με χρειαστούν.


Αγαπάω τον Σ. και ομολογώ ότι ήμουν βουτηγμένη στη θλίψη πριν τον γνωρίσω. Είναι ο λόγος που είμαι χαρούμενη και έχει διώξει πια αυτές τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου διαλύσει αυτό που ζω.


Π.


Πηγή : singleparent.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.