Breaking

Οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο σύμφωνα με νέα έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα

 


Οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο σύμφωνα με νέα έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα


Η βρετανική εφημερίδα The Sun παρουσίασε τον παγκόσμιο ερωτικό χάρτη, με τους Έλληνες να κατέχουν τα πρωτεία στο… καλό και συχνό σεξ κατακτώντας τον τίτλο «Πρωταθλητές».


Συγκεκριμένα, η αρθρογράφος Γιασμίν Χαρίσα που συνέταξε τον χάρτη, βάσει παλαιότερων ερευνών, παρουσιάζει τα δυνατά σημεία κάθε έθνους, σημειώνοντας μάλιστα πως «οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα». Αναλυτικότερα:


Ελλάδα – πρωταθλητές


Στην Ελλάδα, το 87% των ενηλίκων κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με την Durex -αυτό το ποσοστό είναι το περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι Έλληνες ήταν στην κορυφή της έρευνας που εξέτασε τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ατόμων από 26 εθνικότητες.


Ιαπωνία – σεξουαλική ξηρασία


Μόνο το 345 των κατοίκων της Ιαπωνίας κάνει σεξ εβδομαδιαίως, καθιστώντας τους Ιάπωνες τους πιο ανικανοποίητους σεξουαλικά στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα της Durex. Οι πολλές ώρες εργασίας οδηγούν σε έλλειψη φυσικής επαφής μεταξύ των συζύγων.


Γαλλία – στα γρήγορα


Οι Γάλλοι προτιμούν το γρήγορο σεξ, σύμφωνα με μία έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες είναι σε θέση να παρατείνουν την επαφή καθυστερώντας την εκσπερμάτωση και μόλις το 6% «κρατάει» έως και 13 λεπτά. Οι Γάλλοι προτιμούν ένα στα γρήγορα, ενώ οι Νορβηγοί έχουν τους περισσότερους οργασμούς


Νορβηγία – περισσότεροι οργασμοί


Η Νορβηγία μπορεί να είναι συνηθισμένη στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά φαίνεται πως είναι η πρωτεύουσα του οργασμού στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών Lelo, καθώς το 35% του πληθυσμού δηλώνει πως έχει οργασμούς κάθε μέρα.


Μεγάλη Βρετανία – το φετίχ με τα πόδια


Η Μεγάλη Βρετανική Έρευνα για το Σεξ αποκάλυψε πως 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ένα φετίχ με το πόδι, με το Μάντσεστερ να είναι η πρώτη πόλη που λατρεύει το πιπίλισμα των δακτύλων. Είναι επίσης παγκόσμιοι ηγέτες στα προκαταρκτικά.


Βέλγιο – στάση καουμπόισσας


Η στάση καουμπόισσας -όπου η γυναίκα βρίσκεται πάνω από τον άνδρα και τον κοιτάζει- είναι η πιο δημοφιλής στάση για σεξ στο Βέλγιο, σύμφωνα με έρευνα της ιατρικής ιστοσελίδας Dr. Ed.


Πολωνία – spooning


Το spooning -όπου οι σύντροφοι βρίσκονται στο πλάι, με τον άνδρα πίσω από τη γυναίκα- είναι η αγαπημένη στάση για τους Πολωνούς εραστές. Ο συνδυασμός τρυφερότητας και ερωτισμού φαίνεται πως εξιτάρει ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο λαό.


Ρωσία – Ημέρα Σύλληψης


Η ρωσική κυβέρνηση κήρυξε την 12η Σεπτεμβρίου «Ημέρα Σύλληψης», ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να μείνουν στο σπίτι και να… αναπαραχθούν. Τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί εννέα μήνες μετά, ανταμείβονται με έπαθλα.


ΗΠΑ – τρίο


Οι ΗΠΑ είναι το μέρος που πρέπει να πάνε όσοι θέλουν ένα τρίο. Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών 2somer, η Νέα Υόρκη έχει τη μεγαλύτερη όρεξη για σεξουαλική επαφή τριών ατόμων, ακολουθούμενη από το Λος Άντζελες και το Σικάγο. Ένας στους εννέα Αμερικανούς έχει πολυγαμική σχέση -πρόκειται για σεξουαλικές σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα με τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων-, ενώ ένας στους έξι Αμερικανούς θα ήθελε να δοκιμάσει ένα τρίο, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό περιοδικό «Frontiers in Psychology». Το 46% των Αμερικανών προτιμά ένα καλό βράδυ από το σεξ, ενώ το 34% των ανδρών προτιμούν έναν καλό ύπνο.


Ρουμανία – φόβος για Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα


Γύρω στο 40% των Ρουμάνων πιστεύουν ότι τα ΣΜΝ μπορούν να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο εάν χρησιμοποιούν δημόσια τουαλέτα, σύμφωνα με την Global Sex Survey. Αν και είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.


Βραζιλία – αντοχή


Οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι κατά μέσο όρο αντέχουν 30 λεπτά σεξουαλικής πράξης, παίρνουν το χρυσό μετάλλιο στη σεξουαλική αντοχή. Αλλά το 44% των γυναικών στη Βραζιλία παραδέχεται ότι προσποιείται οργασμούς, σύμφωνα με το The Penguin Atlas Of Human Sexual Behavior.


Γερμανία – γυμνισμός


Το 1/3 των Γερμανών λατρεύει τον γυμνισμό στην παραλία και το έθνος έχει τα περισσότερα swinging clubs από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης. Η μυρωδιά της μασχάλης επίσης εξιτάρει το 23% των Γερμανών, σύμφωνα με το The Penguin Atlas.


Νέα Ζηλανδία – οι γυναίκες κυρίαρχες


Οι παθιασμένες γυναίκες στη Νέα Ζηλανδία απολαμβάνουν ένα πλούσιο και ποικίλο σεξ, με μέσο όρο 20,4 σεξουαλικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Condoms.uk.


Αυστρία – polyamorous


Έρευνες έχουν διαπιστώσει πως οι άνδρες στην Αυστρία έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων παγκοσμίως σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, που είναι κατά μέσο όσο 29,3, αναφέρει μελέτη του Condoms.uk.


Ταϊλάνδη – άπιστοι


Πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της Ταϊλάνδης παραδέχεται ότι είναι άπιστο, λέει η Durex. Το να έχεις ερωμένη είναι μέρος της ταϊλανδέζικης κουλτούρας εδώ και αιώνες και υπάρχει μια σύγχρονη τάση, όπου άνδρες και γυναίκες φέρνουν μαζί τους φίλους σε συναντήσεις -όχι πάντα για σεξ.


Κένυα – πιστοί


Σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση γονέων State Of The World’s Fathers, οι άνδρες στην Αφρική είναι πιο πιθανό να αποκτήσουν παιδιά με δύο ή περισσότερες γυναίκες, σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά οι Κενυάτες άνδρες ήταν στην κορυφή με τους πιο πιστούς της ηπείρου.


Ιταλία – στοματικό σεξ


Πάνω από το 80% των Ιταλών απολαμβάνουν στοματικό σεξ, σύμφωνα με έρευνα του 2019. Το ¼ των ζευγαριών στην Ιταλία παρακολουθεί πορνό μαζί και το 24% χρησιμοποιεί τρόφιμα ή αντικείμενα για διέγερση. Σχεδόν τα μισά ζευγάρια κάνουν σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.


Ινδία – μισούν τα προφυλακτικά


Μια έρευνα της Durex διαπίστωσε ότι το 95% των Ινδών δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά, οδηγώντας σε μια συνομιλία στο Twitter με το hashtag #HateCondoms, όπου ρωτάει γιατί. Οι ερωτηθέντες απάντησαν πως μειώνει την οικειότητα και υπάρχει «έλλειψη συναισθήματος».


Κίνα – λιγότεροι οργασμοί


Οι Κινέζοι έχει διαπιστωθεί πως είχαν τους λιγότερους οργασμούς στον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα της Durex, με περίπου το 76% των ανθρώπων να μην μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμα κάθε φορά που κάνει σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.