«Έχω 4 παιδιά με 4 διαφορετικούς άνδρες – Μη με κρίνετε χωρίς να ξέρετε»

«Έχω 4 παιδιά με 4 διαφορετικούς άνδρες – Μη με κρίνετε χωρίς να ξέρετε»

Δεν έχετε ιδέα τι έχει περάσει ο άλλος στη ζωή του. Το λέω εκ πείρας.

Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια. Γιατί; Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το κάθε ένα έχει άλλον πατέρα.

Advertisements

Ήδη φαντάζομαι τα σχόλια που θα γράψετε κάτω από αυτό το άρθρο. Δεν με νοιάζει όμως. Ό, τι και να πείτε… τα έχω ακούσει όλα. Αυτή είναι η ιστορία μου…

Όταν τελείωσα τη σχολή ήμουν 22 χρονών. Είμαι απο επαρχία, και εκείνο το καλοκαίρι έπιασα δουλειά σε μια ταβέρνα, γιατί απο Σεπτέμβρη θα έπιανα δουλειά στην Αθήνα και δεν ήθελα να είμαι βάρος στους γονείς μου. Γνώρισα ένα παιδί που είχε έρθει για σεζόν και ήταν ∈ρωτας με την πρώτη ματιά.

Advertisements

Ζούσαμε έντονα τον ∈ρωτά μας όλο το καλοκαίρι. Το Σεπτέμβρη πήγαμε και οι δυο στην Αθήνα, όπου συνεχίσαμε τη σχέση μας κανονικά και πιο ∈ρωτευμένοι από ποτέ. Μία μέρα, τον περίμενα να έρθει στο διαμέρισμα που νοίκιαζα και άργησε. Κάτι που δεν έκανε ποτέ. Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ούτε τίποτα. Εκείνο το βράδυ σκοτώθηκε με τη μηχανή, ενώ ερχόταν να με δει.

Περιττό να σας πω οτι έφυγε η ζωή κάτω απ’ τα πόδια μου. Πόσο μάλλον όταν μετά απο δυο μήνες βαρύτατου πένθους, ανακάλυψα οτι είμαι έγκυος. Σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω και πήγα στο χωριό ένα Σαββατοκύριακο να δω τους γονείς μου, και τους το είπα. Εκείνοι αντέδρασαν όπως περίμενα. Μου είπαν οτι είναι ντροπή, και τι θα πουν στο χωριό κτλ κτλ. Εγώ το μωρό ήθελα να το κρατήσω. Ήταν κομμάτι του αγαπημένου μου.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά με το ζόρι με ανάγκασαν να φύγω απο την Αθήνα, να αφήσω δουλειά και σπίτι και να γυρίσω στο χωριό. Εκεί, αφού γέννησα το κοριτσάκι μου, οι γονείς μου αποφάσισαν οτι είμαστε οικονομικό βάρος, παρόλο που δούλευα ως ταμίας στο παντοπωλείο για να βοηθάω. Έτσι “με πάντρεψαν” με το γιο ενός φίλου τους.

Καλός άνθρωπος ήταν στην αρχή, δεν θα πω ψέμματα. Αλλά δεν τον ∈ρωτεύτηκα ποτέ. Δέχτηκε και φερόταν στην κόρη μου σαν παιδί του, και μαζί αποκτήσαμε άλλη μία. Μια ωραία μέρα μετά από 6 χρόνια γάμου, μου είπε να φύγω απο το σπίτι μαζί με τα παιδιά, γιατί είχε βρεί μια Ρουμάνα που εργαζόταν καθαρίστρια στο ξενοδοχείο που διαχειριζόταν στο χωριό και την ∈ρωτεύτηκε.

Advertisements

Με δυο παιδιά και χωρίς σπίτι, αποφάσισα να τα μαζέψω και να πάμε στην Αθήνα. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής, (μας φιλοξένησε ένας θείος του πρώην άντρα μου), βρήκα δουλειά ως γραμματέας σε ένα γραφείο.

Ένα χρόνο μετά, το αφεντικό μου χώρισε απο τη γυναίκα του και περνούσε μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του. Εγώ δεν είχα κανέναν ∈ρωτικό σύντροφο και ούτε και με απασχολούσε το θέμα, από τότε που μας πέταξε έξω ο πρώην σύζυγός μου. Το ένα έφερε το άλλο και ένα βράδυ βγήκαμε με όλους τους συναδέλφους για ποτό και περάσαμε το βράδυ μαζί. Λίγο διάστημα μετά, γεννήθηκε ο γιος μας.

Ήμασταν πολύ ευτυχισμενοι. Τα παιδιά μου, ο νέος μου σύντροφος, η δουλειά. Όλα ήταν μια χαρά, μέχρι που τα βρήκε με την πρώην γυναίκα του γιατί δεν ήθελε να έχει βάρος τα παιδιά μου από τους προηγούμενους συντρόφους μου και έτσι και αλλιώς πάντα εκείνη ήθελε. Αυτά μου δήλωσε.

Φυσικά μετά από όλα αυτά δεν ήθελα να ξαναδώ άντρα στη ζωή μου.

Advertisements

Περνούσα ήσυχα με τα παιδιά μου, προσπαθώντας να τους προσφέρω το καλύτερο που μπορώ.

Περάσανε 4 χρόνια. Γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο, με τον οποίο είμαστε μαζί μεχρι και σήμερα. Αποκτήσαμε μαζί μια κόρη.

Είμαι τώρα 54 χρονών, με τον άντρα μου κλείνουμε μαζί 20 χρόνια γάμου και είμαστε ευτυχισμένοι με τα εγγόνια μας από την πρώτη και τη δεύτερη κόρη μου. Τα παιδιά μου αυτόν ξέρουν ως πατέρα. Δεν τον αλλάζουν με τίποτα.

Μην κρίνετε όταν ακούτε κάτι. Έχω τέσσερα υπέροχα παιδιά απο τέσσερις διαφορετικούς άντρες. Και δεν πειράζει.

Advertisements

Ειρήνη Κ.

Πηγή : singleparent.gr

Advertisements

Latest

Influencer ήπιε επτά μπoυκάλια αλκoόλ σε live μετάδoση και πέθανε

Λέγεται ότι ήπιε τόσο πολύ στο πλαίσιο ενός challenge...

Trannos: “Τι σημασία έχει αν δεν έχω φωνή; Σημασία έχει να περνάμε καλά” (Βίντεο)

Ο τράπερ Trannos απαντά στις αρνητικές κριτικές, λέγοντας πως...

Newsletter

Μην χάσετε

Influencer ήπιε επτά μπoυκάλια αλκoόλ σε live μετάδoση και πέθανε

Λέγεται ότι ήπιε τόσο πολύ στο πλαίσιο ενός challenge...

Trannos: “Τι σημασία έχει αν δεν έχω φωνή; Σημασία έχει να περνάμε καλά” (Βίντεο)

Ο τράπερ Trannos απαντά στις αρνητικές κριτικές, λέγοντας πως...

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Έχω βαρεθεί και σιχαθεί να βρiζει ο ένας τον άλλον στα social, πρέπει να υπάρξει νόμος για αυτό»

Σε συνέντευξή του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους...