Advertisements

Άνω – κάτω ο πλανήτης με τη μυστηριώδη πνευμονία που επελαύνει στην Κίνα – Πού υπάρχουν κρούσματα στην Ευρώπη

Πολλαπλά κρούσματα μυκοπλασματικής πνευμονίας έχουν καταγραφεί σε Ευρώπη και Κίνα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι υγειονομικές αρχές σε ΗΠΑ και Ευρώπη καθώς τα κρούσματα της μυστηριώδους πνευμονίας στην Κίνα αυξάνονται ταχύτατα (στη χώρα ονομάζεται «σύνδρομο του λευκού πνεύμονα») με την ιατρική κοινότητα να ζητάει διευκρινίσεις για τη νόσο που πλήττει κυρίως παιδιά και εφήβους.

Στην Ευρώπη, όπως και στην ΗΠΑ, έχουν καταγραφεί αυξημένα κρούσματα μυκοπλασματικής πνευμονίας ωστόσο, το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) όπως και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Χαρακτηριστικά, το αμερικανικό CDC αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «Δεν υπάρχει λόγος πανικού».

Πάντως, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ, η ιατρική κοινότητα ζητά εδώ και τώρα από την Κίνα να δώσει περισσότερα στοιχεία για την μυστηριώδη πνευμονία που πλήττει κυρίως παιδιά και εφήβους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Μάιρα Μυλωνοπούλου, παιδίατρος-νεογνολόγος.

Σε δηλώσεις της στο Protothema.gr, η κ. Μυλωνοπούλου επισημαίνει τα εξής:

«Είθισται, ο μέσος ασθενής της μυκοπλασματικής πνευμονίας να είναι από 3 έως 10 ετών- στοιχεία που αφορούν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις των ασθενών χορηγείται αντιβίωση. Ωστόσο, με αφορμή την επιδημία της μυστηριώδους πνευμονίας που έχει ξεσπάσει στην Κίνα, η κυβέρνηση του Πεκίνου καλείται να δώσει εξηγήσεις προκειμένου να έχουμε μία πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στην δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου έτσι ώστε να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε για να προφυλαχθούμε».

Οι λοιμώξεις από πνευμονία, η οποία πιθανώς οφείλεται στο βακτήριο μυκόπλασμα (Mycoplasma pneumoniae) έχουν φτάσει σε επίπεδο επιδημίας στη Δανία τις τελευταίες 5 εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Λοιμώξεων (Statens Serum Institute) της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ολλανδία ανέφερε σημαντική αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά και νέους, ενώ παρόμοιες αναφορές υπήρξαν και στη Σουηδία.

Αύξηση των κρουσμάτων μυκοπλασματικής πνευμονίας καταγράφηκε και στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Οχάιο και τη Μασαχουσέτη.

Η αρχή πάντως έγινε με την Κίνα, όπου δεκάδες χιλιάδες άρρωστα παιδιά συρρέουν καθημερινά στα νοσοκομεία. Η έξαρση των αναπνευστικών λοιμώξεων στη χώρα δημιούργησε φόβους ότι, πίσω από την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κρύβεται ένα νέο παθογόνο.

Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου ότι «Οι κινεζικές αρχές δήλωσαν ότι δεν έχει ανιχνευτεί κανένα νέο ή ασυνήθιστα παθογόνο ούτε ασυνήθιστες κλινικές ενδείξεις, αλλά μόνο μια γενική αύξηση του αριθμού κρουσμάτων αναπνευστικών ασθενειών που οφείλονται σε γνωστά παθογόνα».

Ευρώπη

Στην Ευρώπη, η μυκοπλασματική πνευμονία πλήττει κυρίως τη Σουηδία, την Ελβετία, την Ολλανδία και την Δανία . Την ίδια ώρα, στην Κίνα, οι αρχές δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο σχετικά με την πραγματικές διαστάσεις της εξάπλωσης της μυστηριώδους πνευμονίας.

Ωστόσο, κινεζικά social media αλλά και ΜΜΕ αναφέρουν ότι σε πολλές επαρχίες έχουν επιστρέψει οι μάσκες όπως και οι «λευκοί άνδρες» – τα μέλη των σωστικών συνεργείων που επισκέπτονται κατ΄οίκον ύποπτα κρούσματα φορώντας ειδικές στολές «hazmat» για να τα βάλουν σε καραντίνα.

Στη Σουηδία, από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον 145 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από το μυκόπλασμα πνευμονίας, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η ίδια έκθεση αποκάλυψε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, η Ελβετία είχε καταγράψει 132 κρούσματα.

Δανία

Η σκανδιναβική χώρα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, σύμφωνα με το ινστιτούτο « Statens Serum Institut» (SSI), μια ερευνητική ομάδα με έδρα την Κοπεγχάγη που ανήκει στο Υπουργείο Υγείας της Δανίας.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 541 κρούσματα μυκοπλασματικής πνευμονίας έως την εβδομάδα της 26ης Νοεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 222% από τα 168 που είχαν καταγραφεί πέντε εβδομάδες νωρίτερα (την εβδομάδα που έληγε την 22α Οκτωβρίου).

Η Hanne-Dorthe Emborg, ερευνήτρια του ινστιτούτου «SSI έσπευσε να τονίσει ότι το μυκόπλασμα πνευμονίας έχει επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα».

«Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέπουμε σημαντικά περισσότερα κρούσματα από ό,τι συνήθως».

«Πάντως το περιμέναμε»

Ωστόσο, η ίδια υποστήριξε ότι, για την ιατρική κοινότητα, η αύξηση των κρουσμάτων μυκοπλασματικής πνευμονίας ήταν αναμενόμενη καθώς η ανοσία έναντι των βακτηρίων έχει μειωθεί κατά των διάρκεια των lockdown για την αντιμετώπιση της νόσου Covid.

ΗΠΑ

Στο μεταξύ, η κομητεία του Οχάιο στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι έχει ξεσπάσει επιδημία πνευμονίας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών περιπτώσεων μυκοπλασματικής πνευμονίας , μιας ήπιας εκδοχής της νόσου.

Την περασμένη Πέμπτη, η υγειονομική περιφέρεια της κομητείας Warren δήλωσε ότι είχε καταγραφεί ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός περιπτώσεων παιδικής πνευμονίας αυτό το φθινόπωρο.

Από τον Αύγουστο έως σήμερα έχουν εντοπιστεί 145 κρούσματα.

Ο μέσος ασθενής στο Οχάιο είναι περίπου οκτώ ετών, σύμφωνα με την υγειονομική περιφέρεια της κομητείας Warren με συμπτώματα όπως ο βήχας, ο πυρετός και η έντονη κόπωση.

«Οι λιγότερες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid είχαν ως αποτέλεσμα, το βακτήριο είχε λίγες ευκαιρίες να εξαπλωθεί γεγονός που σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν ανέπτυξαν ανοσία.

Σε κοινή δήλωσή τους, ο επίτροπος υγείας Duane Stansbury και ο γιατρός Clint Koenig, από το Πανεπιστήμιο Νοσοκομείο του Οχάιο «Health Riverside Methodist Hospital» αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια νέα αναπνευστική νόσο, αλλά για μια μεγάλη αύξηση στον αριθμό των περιπτώσεων πνευμονίας που συνήθως παρατηρούνται σε ένα χρόνο».

Βρετανία

Το Ηνωμένο Βασίλειο επλήγη ιδιαίτερα από την αύξηση των κρουσμάτων πνευμονίας μετά το ξέσπασμα της μυστηριώδους ασθένειας που μαστίζει την Κίνα .

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, η γηραιά αλβιώνα έχει καταγράψει εντυπωσιακή αύξηση κρουσμάτων πνευμονίας μετά την επιδημία της μυστηριώδους » νόσου στην Κίνα.

Η μυστηριώδης πνευμονία που για τους Κινέζους πρόκειται πιθανότατα για το «σύνδρομο του λευκού πνεύμονα», μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε άτομα άνω των 65 ετών, βρέφη, μωρά , έφηβους και όλους όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες .

Ωστόσο, ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων στην Βρετανία όπως και την Ολλανδία, έχει πυροδοτήσει φόβους ότι και άλλες χώρες στη γηραιά ήπειρο, θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια θέση, ενόψει και των Χριστουγέννων.

Από την πλευρά της, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δήλωσε ότι «παρακολουθεί στενά» την κατάσταση.

Η καθηγήτρια Dame Jenny Harries, διευθύνων σύμβουλος της «UKHSA», δήλωσε ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας σχετικά με την αιτία οποιασδήποτε αυξημένης αναφοράς ασθενειών.

«Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα συνεχίσει να εργάζεται με διεθνείς εταίρους για να αξιολογήσει τις πληροφορίες που θα βλέπου το φως της δημοσιότητας .

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα , το «ProMed» – ένα σύστημα που παρακολουθεί παγκόσμιες εστίες ασθενειών και ήταν μια από τις πρώτες ομάδες που εντόπισαν τους κινδύνους του κορωνοϊού – εξέδωσε μια προειδοποίηση στις 22 Νοεμβρίου.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφηκαν οι περισσότεροι θάνατοι από πνευμονία σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι περισσότεροι που απεβίωσαν ήταν ηλικιωμένοι.

Την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζητά «λεπτομερείς» πληροφορίες για την μυστηριώδη πνευμονία που πλήττει την Κίνα, οι υγειονομικές αρχές σε Ινδία, Ινδονησία, Νεπάλ, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ βρίσκονται σε επαγρύπνηση

Κίνα

Τα νοσοκομεία στο Πεκίνο ξεχειλίζουν από εφήβους που βρίσκονται ξαπλωμένοι στο πάτωμα με τους ορούς στο χέρι αφού δεν υπάρχουν αρκετές κλίνες .
Παιδιά και νεαρά άτομα αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν αφού εμφάνισαν σοβαρά συμπτώματα όπως υψηλό πυρετό και βήχα.

 

Πηγή

Σάλος με τον Θέμη Αδαμαντίδη: Πήρε θέση για τον Απόστολο Λύτρα και τον «ξέπλυνε» κανονικότατα

Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή,...

Τpόμος σε πόλη της Ελλάδας: Κατακλύστηκε από ιπτάμενες κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» – Γιατί αυξήθnκαν

Ιπτάμενες κατσαρίδες ταλαιπωρούν τους Λαρισαίους περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά φέτος. Ο...

Πώς είναι τα πραγματικά πρόσωπα διάσημων ταινιών που βασίστηκαν σε αληθινές ιστορίες;

Οι ταινίες που μας αρέσει να βλέπουμε! Οι ζωές μερικών...

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια από 17/6/24 έως 19/6/24

Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια...

Συνελήφθη ο Κέντρικ Ναν μετά από επεισόδιο με την σύζυγο του

Ο Αμερικανός αστέρας του Παναθηναϊκού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα...

Newsletter

Σάλος με τον Θέμη Αδαμαντίδη: Πήρε θέση για τον Απόστολο Λύτρα και τον «ξέπλυνε» κανονικότατα

Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη» Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος οδηγείται στην...

Τpόμος σε πόλη της Ελλάδας: Κατακλύστηκε από ιπτάμενες κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» – Γιατί αυξήθnκαν

Ιπτάμενες κατσαρίδες ταλαιπωρούν τους Λαρισαίους περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά φέτος. Ο Κώστας Αργυρόπουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, αναφέρθηκε στο έντονο φαινόμενο μιλώντας στο κανάλι Action 24. Γιατί ήταν...

Συνελήφθη ο Κέντρικ Ναν μετά από επεισόδιο με την σύζυγο του

Ο Αμερικανός αστέρας του Παναθηναϊκού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με την σύζυγό του Μπλεν Κίγια, σύμφωνα με το NEWS24/7. Στο...

Κάτω Κηφισιά: Μεγάλη πυρκαγιά και ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο

Υπάρχουν αναφορές ότι οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε διπλανό εργοστάσιο. Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία σε διάφορα σημεία. Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην Κηφισιά....

Σε koλαση επί Γης θα μετατραπεί η Ελλάδα – Ούτε οι μετεωρολόγοι δεν μπορούν να απαντήσουν αναφορικά με το τι έρχεται

Οι μετεωρολόγοι μίλησαν για τον καύσωνα που θα μας επηρεάσει από την ερχόμενη Τρίτη και θα κορυφωθεί την Τετάρτη. Είμαστε στις αρχές Ιουνίου και οι...

Πόσο κοστίζει η χρήση του κλιματιστικού τον Ιούνιο

Μάθετε πόσο θα σας έρθει το ρεύμα ανάλογα με την χρήση που θα κάνετε Από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, η θερμοκρασία έχει αυξηθεί σημαντικά,...

Στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Επιστρέφει στις φυλακές ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής Είχε αποφυλακιστεί προσωρινά τον Μάιο – Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας πρέπει να παραμείνει...

Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ Μακμπέθ: «Είναι ο πυρήνας μου – Έχουμε μια ιστορία που την φτιάξαμε μαζί»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πορεία...

Πολύ δυσάρεστα νέα για τα τιμολόγια ρεύματος τον Ιούνιο

Προς αύξηση οδεύουν τα πράσινα τιμολόγια του Ιουνίου, σύμφωνα με τα μηνύματα που στέλνει μέχρι στιγμής η χονδρεμπορική αγορά, η οποία κινείται ανοδικά. Εκτόξευση στις...

Προειδοποίηση Λαγουβάρδου: «Έρχεται το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών»

Οι πρώτες προγνώσεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα. Το φετινό καλοκαίρι πρόκειται να έρθει με θερμοκρασίες...

Ο ΠΑΟ έραψε το 7ο αστέρι, κέρδισε τη Ρεάλ με 95-77 στον τελικό της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης! Με περίσσια θέληση για το 7ο τρόπαιο της ιστορίας του, ανάγκασε την Ρεάλ Μαδρίτης να υποκλιθεί στο...

Ο Παναθηναϊκός έστειλε από εκεί που ήρθε τον Φατίχ Τερίμ

Πάει ταβέρνα ο Τούρκος!  Γιοβάνοβιτς γύρνα ή έστω τηλεφώνα! Ο Φατίχ Τερίμ δεν είναι πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά από τη μέτρια πορεία της ομάδας και...

Αγίου Πνεύματος – Πότε πέφτει το επόμενο τριήμερο – Όλες οι αργίες του 2024

Το επόμενο τριήμερο στο ημερολόγιο είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί για πολλούς ένα ιδανικό μέσα στο καλοκαίρι και φέτος...

Ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε δωpεά 10 εκατομμuρίων και άνοιξε κλινική για ανασφάλιστους πολίτες

Ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε δωρεά 10 εκατομμυρίων ευρώ για την ανέγερση κλινικής ανασφάλιστων πολίτων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ιδιωτικό σύστημα υγείας. Συγκεκριμένα ο Μάικλ...

Θλiψη παγkoσμίως: Τpaγικά νέα για τον Βασιλιά Κάρολο, Περιορισμένος Χρόνος Ζωής

Ο βασιλιάς Καρόλος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του, ενώ οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την ανταπόκρισή του στη θεραπεία καρκίνου σύμφωνα και με...

Ζητείται Βοηθός Διευθυντή από τα Lidl για 640€ με 4ωρη απασχόληση

Ζητείται Βοηθός Διευθυντή στα Lidl (640€ για 4ωρη/5ήμερη απασχόληση) Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα....

Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο σημαδιακός «ροκάς» της Θεσσαλονίκης

Πέθανε ο μουσικός Αλέξανδρος Πέρρος, γνωστός «ροκάς» της Θεσσαλονίκης. Η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα του...

Δuσάρεστα νέα για την Αθήνα: Γιατί ψnφiστnκε ως η χειρóτερη πόλη

Η ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, η ασφάλεια και γενικότερα το κόστος ζωής, καθιστούν την Αθήνα τη χειρότερη ευρωπαϊκή πόλη να εργαστούν οι ψηφιακοί νομάδες Παρά...

Από τον Ιούλιο η εργασία γίνεται εξαήμερη – Τέλος το πενθήμερο

Θα πήξουμε στα 6στα7 και θα λέμε και ευχαριστώ :)  Καθώς πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πειραματίζονται με την εισαγωγή της τετραήμερης εργασιακής εβδομάδας χωρίς...

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη με την ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2024

Το ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάζει αυτή την ώρα (15/4/24) η ΝΔ… Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές, περιλαμβάνει 42 γυναίκες και άνδρες και στο...

Για πόσες μέρες κλείνουν σούπερ μάρκετ και τράπεζες το Πάσχα

Μία επιπλέον μέρα με κλειστά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες θα έχουμε φέτος το Πάσχα. Συγκεκριμένα, θα μείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα και...

Τpoχαίο ΣOK στο Πόρτο Ράφτη: Σε Κρiσιμn Κατάσταση η 22χρονη Συνοδηγός

"Οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν υπάρχει επιστροφή," αναφέρει η μητέρα της. Έντονη αγωνία και ανησυχία επικρατεί γύρω από την κατάσταση της 22χρονης που βρέθηκε...

Με καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα.

Επιβεβαιώθnκαν τα δuσάρεστα για τον φετινό καλοκαίρι Με καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα. «Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα...

Ολική έκλειψη ηλίου σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι ορατό το φαινόμενο

Σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου, οι κάτοικοι της βόρειας και κεντρικής Αμερικής θα βρεθούν στην προνομιούχα θέση να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: την Σελήνη...

Χρυσά Ρολόγια Επιζούν στις Φλόγες: Μοιραία Κατάληξη για DJ και Φίλη του σε Τροχαίο με Ferrari

Τα χρυσά ρολόγια που φορούσαν, ήταν τα μόνα που απέμειναν άθικτα στις απανθρακωμένες σορούς τους Ακαριαίο θάνατο μέσα στη Ferrari που οδηγούσε ο 40χρονος DJ Hysni Qestaj...

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό αύριο, 8 Απριλίου: Τα 4 ζώδια που επnρεάζονται περıσσότερο

Ο Απρίλιος φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου και δυστυχώς δεν είναι μια εύκολη έκλειψη για κάποια ζώδια. Συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου πραγματοποιείται μια...

Αργολίδα: Νεαρός Εργάτης Χάνει τη Ζωή του σε Περιστατικό με Τραuματiα

Πόσο κρίμα να χάνονται νέα παιδιά εν ώρα εργασίας! Σύμφωνα με πληροφορίες του Rockap.gr, οι δυο εργάτες ήταν πάνω σε σκαλωσιά και πραγματοποιούσαν εργασίες και...

Σuγκίνnσn και δάκρuα στο τελεuταίο αντiο της Κυριακής: Φορούσε νυφικό και λευκό στεφάνι στα μαλλιά

Η Κυριακή, 28 ετών, έχασε τη ζωή της έξω από αστυνομικό τμήμα, αναζητώντας βοήθεια. Η τpαγική μοίρα της Κυριακής, μιας νεαρής γυναίκας από τους Αγίους...

10.000 εupώ για ανακαίνιση σπιτιού: Ανоίγоυν οι αιτήσεις – Οι τέσσερις πρоϋποθέσεις για την πpоκαταβоλή 5.000 εupώ

Η Διοίκηση Υπηρεσιών Προσωπικού Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) προχωρά στην έναρξη λειτουργίας ειδικής πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων σχετικά με το νέο πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, προσφέροντας...

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης – «Ένιωθα σαν να είχα εγκαταλείψει τον κόσμο, αμφισβητώντας την ύπαρξη των ανθρώπων»

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός για την «παλαιοχριστιανική» του ιδεολογία, εξέφρασε την πρόθεσή του να ιδρύσει ένα μειονοτικό πολιτικό κόμμα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής...