Advertisements

Της κόβει τις ελπίδες με 2 λέξεις: Ο Μάνος Δασκαλάκης «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για κάθε περιστατικό με τα παιδιά

Ο 31χρονος Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε για περίπου τρεις ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σταμάτησε να σημειώνει όσα έλεγε, κάνοντας συχνά μορφασμούς γι’ αυτά που άκουγε. «Η κατηγορούμενη, σαν μάνα, αυτό που έδειχνε προς όλους ήταν υπόδειγμα. Δεν άφηνε τα παιδιά απεριποίητα ποτέ. Ήταν πάντα από πάνω τους», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, χαρακτηρίζοντάς την «υπόδειγμα» μητέρας.

Όπως αναφέρει η «Απογευματινή», αναφερόμενος στο πώς ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας της πρωτότοκης κόρης τους, ο μάρτυρας ανέφερε πως ένα πρωί η σύζυγός του του ανακοίνωσε από το τηλέφωνο ότι το παιδί έχει σπασμούς και ζητάει να πάει στο νοσοκομείο. «Όταν πήγα να το δω το παιδί, οτιδήποτε κι αν τη ρωτούσα κοίταζε τη μητέρα της για να μου απαντήσει. Επειδή ήταν περίοδος Covid, έπρεπε να μείνει μόνο ένας εκεί, δηλαδή η κατηγορουμένη. Τις επόμενες ημέρες δεν με άφηναν οι γιατροί να μπω. Δεν ξέρω τι είχε πει στους γιατρούς. Έβαλα τον δικηγόρο μου να μιλήσει με τον δικηγόρο της για να με αφήσουν», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως το πρόβλημα του παιδιού θα οδηγούσε σε ανακοπή.

Όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Φεύγω το μεσημέρι και το απόγευμα με παίρνει η κατηγορούμενη και μου λέει: «Τρέχα, το παιδί έμεινε». Πήγα και οι γιατροί προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Τα κατάφεραν ύστερα από 55 λεπτά. Ήταν το τρίτο παιδί. Είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το παιδί επανήλθε όντας πια τετραπληγικό», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αυτό το γεγονός οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να μείνει τελικά μαζί για το παιδί του. «Εγώ όμως στις 15 Ιανουαρίου της είπα ότι είναι καλύτερα να ζούμε χωριστά, αλλά να είμαστε ενωμένοι για το παιδί. Δύο ημέρες μετά είχε προγραμματισμένη εξέταση το παιδί. Δέχομαι μια κλήση και είναι το παιδί με επιληπτική κρίση, να βγάζει αφρούς από το στόμα. Της λέω: “Τι πήρες να μου δείξεις; Πάρε τους γιατρούς της ΜΕΘ να σου πουν τι να κάνεις”. Το παιδί πήγε στο Ρίο. Εμείς θέλαμε στη ΜΕΘ, για να μην κολλήσει τίποτα».

Ο Μάνος Δασκαλάκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Όπως υποστήριξε, το παιδί είχε δύο-τρία επεισόδια, σε ένα εκ των οποίων ήταν παρών και ο ίδιος. «Τότε κατέβηκε μια γιατρός από τη ΜΕΘ και μου λέει: “Δεν έχει τίποτα το παιδί”. Της λέω: “Τι πρέπει να πάθει το παιδί μου για να το πάτε στη ΜΕΘ;”. Την έβαλαν τελικά στη ΜΕΘ και μας έστειλαν μετά σε άλλο νοσοκομείο, για να κάνει εξέταση σε μηχάνημα που δεν είχε το Ρίο. Το παιδί επικοινωνούσε, έπιανε τα αστεία, έβλεπε τηλεόραση. Στο Αγλαΐα Κυριακού το παιδί κατάπεσε τελείως. Ειδικά την τελευταία μέρα δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του καθόλου», υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης, που στις 29 Ιανουαρίου έμαθε ότι οι γιατροί προσπαθούν να επαναφέρουν την Τζωρτζίνα, όταν ο ίδιος βρισκόταν σε λεωφορείο έξω από το Κιάτο. «Αυτά είναι τα πράγματα μέχρι και τον θάνατο της Τζωρτζίνας μου», είπε έντονα φορτισμένος.

Ο γάμος, το χαστούκι και οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Ρούλας

Περιγράφοντας τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πάνω στην οποία βασίστηκε και σημαντικό μέρος του βουλεύματος, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως πολύ γρήγορα μετά τη γνωριμία τους έγιναν ζευγάρι. «Συνάψαμε γρήγορα σχέση και αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, όπως και έγινε στις 31/10/2013 με την Τζωρτζίνα μας. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τουλάχιστον αυτό έδειχνε σε όλους μας. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Λίγο αργότερα, ανέτρεψε την εικόνα του αγαπημένου ζευγαριού, εξιστορώντας έναν καβγά που κατέληξε σε χαστούκι. «Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση και δημιουργήθηκε ένας λεκτικός τσακωμός. Σε αυτόν τον τσακωμό άκουγε η Τζωρτζίνα και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο. Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι», κατέθεσε ο 31χρονος.

Πρόεδρος: 20 χρόνων ήσασταν. Πώς και τόσο γρήγορα κάνατε παιδί;

Δασκαλάκης: Ήταν εντελώς συνειδητή απόφαση. Για μένα τουλάχιστον, αλλά νομίζω και γι’ αυτήν.

Πρόεδρος: Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά πώς ήταν η κατηγορουμένη; Είχε κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη;

Δασκαλάκης: Φυσιολογική ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη, εκτός από κάποιες μέρες που έκατσε στο κρεβάτι.

Πρόεδρος: Η συμπεριφορά της πώς ήταν;

Δασκαλάκης: Άψογη! Το τάιζε, το φρόντιζε, ό,τι κάνει μια μάνα, και υπερπροστατευτική.

Πρόεδρος: Εκδήλωνε τα συναισθήματά της;

Δασκαλάκης: Έπαιζε, τραγουδούσε, το κρατούσε αγκαλιά, του έλεγε ότι το αγαπάει.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του έκανε αναφορά και σε άλλο καβγά, που τον οδήγησε στο να φύγει από το σπίτι ξανά. Λίγες ημέρες αργότερα δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου ότι κάτι συμβαίνει στην Ίριδα, το βρέφος της οικογένειας. «Όταν έφτασα, το παιδί ήταν παγωμένο και η κατηγορουμένη τού έκανε μαλάξεις. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μάς ανακοίνωσαν ότι και το βρέφος μας απεβίωσε», είπε συγκινημένος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης εξήγησε πως μετά τον θάνατο της Ίριδας επέστρεψε και πάλι στο σπίτι. «Μετά τον θάνατο της Ίριδας, επέστρεψα στο σπίτι για να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Έχω κάνει ένα λάθος στην κατάθεσή μου. Είπα ότι γύρισα ύστερα από δύο-τρεις μέρες στο σπίτι, αλλά πρέπει να ήταν γύρω στις δέκα μέρες. Στις συζητήσεις μας με την κατηγορουμένη μού είπε: “Θέλω να μείνεις για μένα εδώ”. Της είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει κι έφυγα πάλι από το σπίτι».

Σε ερώτηση της προέδρου σχετικά με το πώς απομακρύνθηκαν ως ζευγάρι, εφόσον όλα πήγαιναν καλά στην αρχή, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως το 2018 είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση. «Το 2018 δούλευε σε ένα ξενοδοχείο, δεν ήμασταν τόσο κοντά εκείνη την περίοδο. Δημιούργησα μια περιστασιακή σχέση με μια γυναίκα για τέσσερις μήνες, ζήτημα να την είδα έξι φορές από κοντά», είπε χαρακτηριστικά και δέχτηκε ερωτήσεις από την εισαγγελέα της έδρας για την εξωσυζυγική σχέση που απέδωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου το 2021.

Εισαγγελέας: Από πού ξέρετε ότι στις 4/3/2021 είχε εξωσυζυγική σχέση η κατηγορούμενη;

Δασκαλάκης: Το παραδέχτηκε η ίδια.

Εισαγγελέας: Άρα υπάρχει το ενδεχόμενο το τέταρτο παιδί που κυοφορούσε να μην ήταν δικό σας;

Δασκαλάκης: Ναι, αν βάλουμε κάτω τους χρόνους.

Πρόεδρος: Υπάρχουν κάποια μηνύματα, όμως, για κάποια εγκυμοσύνη που λέτε για την Τζωρτζίνα. Σε αυτά φαίνεται ότι αποδέχεστε ότι το παιδί ήταν δικό σας…

Δασκαλάκης: Υπάρχει περίπτωση και να μην ήταν.

Η αλλαγή στάσης και οι απειλές

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την αλλαγή της στάσης του, όταν από συνοδοιπόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και βέβαιος για την αθωότητά της, δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ο Μάνος Δασκαλάκης απέδωσε την αρχική του στάση στο καθήκον: «Σαν μάνα των παιδιών μου, όφειλα να τη στηρίξω ως πατέρας. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Είχα μια ιατροδικαστική για ηπατική ανεπάρκεια και μια αγενεσία φλεβόκομβου», είπε στο δικαστήριο.

Βέβαια, λίγο αργότερα αποκάλυψε πως η 34χρονη άρχισε να εκτοξεύει απειλές σε βάρος του, χρησιμοποιώντας τον συγγενικό του κύκλο, αλλά και δημοσιογράφους. «Ο πατέρας μου τη στήριζε την κατηγορουμένη. Ένα απόγευμα όμως γύρισε και του είπε επιθετικά: “Αν με σύρουν κατηγορούμενη, θα τον πάρω μαζί μου”. Έπειτα υπήρξε δημοσίευμα ότι θα έπαιρνα δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια. Τότε πάλι πήρε και απείλησε πως “αν πάρει αυτός τον Κούγια, τότε θα πράξω αλλιώς”», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Το τηλεφώνημα

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, στο οποίο προσπαθούσε να τον στοχοποιήσει. «Πήρε τηλέφωνο τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από απόκρυψη. Της είπε: “Αν θες να μάθεις την αλήθεια, ψάξε το διαμέρισμα του Δασκαλάκη στην Αθήνα”. Εγώ, επειδή παίρνω τους λογαριασμούς του τηλεφώνου, είδα ότι το τηλεφώνημα το έκανε η κατηγορουμένη. Αργότερα ενημερώθηκα ότι μέσα από τον Κορυδαλλό επικοινωνούσε με τη θεία μου και ρωτούσε πού είναι ο Μάνος και τι κάνει ο Μάνος. Γενικά, υπήρχαν απειλές», κατέληξε στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, που θα δεχτεί ερωτήσεις από τον συνήγορο της κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια, την ερχόμενη Τρίτη.

Αuτά είναι τα δυο καλύτερα ελληνικά φαγητά με κρέας στον κόσμο – Σαρώνει η Ελλάδα

Πιο πάνω από το σουβλάκι και τον γύρο: Τα...

«Ο Γ’ Παγκóσμιoς Πóλεμος θα γiνει στα μέρη»: Ανατριχιάζoυν τα προφnτικά λόγια του Αγίου Παϊσίου

Ανατριχιάζουν τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου για την...

Δuσάρεστα νέα για την Αθήνα: Γιατί ψnφiστnκε ως η χειρóτερη πόλη

Η ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, η ασφάλεια και γενικότερα...

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας και στο σώμα μας όταν καταναλώνουμε μπάμιες – Ποιοι πρέπει να τις αποφεύγουν

Οι μπάμιες είναι ένα ελληνικό φαγητό που ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει....

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης φτάνει στο απροχώρητο

Καθηλώνουν τα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA “Ναυάγιο”,...

Newsletter

Δuσάρεστα νέα για την Αθήνα: Γιατί ψnφiστnκε ως η χειρóτερη πόλη

Η ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, η ασφάλεια και γενικότερα το κόστος ζωής, καθιστούν την Αθήνα τη χειρότερη ευρωπαϊκή πόλη να εργαστούν οι ψηφιακοί νομάδες Παρά...

Από τον Ιούλιο η εργασία γίνεται εξαήμερη – Τέλος το πενθήμερο

Θα πήξουμε στα 6στα7 και θα λέμε και ευχαριστώ :)  Καθώς πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πειραματίζονται με την εισαγωγή της τετραήμερης εργασιακής εβδομάδας χωρίς...

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη με την ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2024

Το ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάζει αυτή την ώρα (15/4/24) η ΝΔ… Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές, περιλαμβάνει 42 γυναίκες και άνδρες και στο...

Για πόσες μέρες κλείνουν σούπερ μάρκετ και τράπεζες το Πάσχα

Μία επιπλέον μέρα με κλειστά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες θα έχουμε φέτος το Πάσχα. Συγκεκριμένα, θα μείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα και...

Τpoχαίο ΣOK στο Πόρτο Ράφτη: Σε Κρiσιμn Κατάσταση η 22χρονη Συνοδηγός

"Οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν υπάρχει επιστροφή," αναφέρει η μητέρα της. Έντονη αγωνία και ανησυχία επικρατεί γύρω από την κατάσταση της 22χρονης που βρέθηκε...

Με καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα.

Επιβεβαιώθnκαν τα δuσάρεστα για τον φετινό καλοκαίρι Με καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα. «Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα...

Ολική έκλειψη ηλίου σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι ορατό το φαινόμενο

Σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου, οι κάτοικοι της βόρειας και κεντρικής Αμερικής θα βρεθούν στην προνομιούχα θέση να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: την Σελήνη...

Χρυσά Ρολόγια Επιζούν στις Φλόγες: Μοιραία Κατάληξη για DJ και Φίλη του σε Τροχαίο με Ferrari

Τα χρυσά ρολόγια που φορούσαν, ήταν τα μόνα που απέμειναν άθικτα στις απανθρακωμένες σορούς τους Ακαριαίο θάνατο μέσα στη Ferrari που οδηγούσε ο 40χρονος DJ Hysni Qestaj...

Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό αύριο, 8 Απριλίου: Τα 4 ζώδια που επnρεάζονται περıσσότερο

Ο Απρίλιος φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου και δυστυχώς δεν είναι μια εύκολη έκλειψη για κάποια ζώδια. Συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου πραγματοποιείται μια...

Αργολίδα: Νεαρός Εργάτης Χάνει τη Ζωή του σε Περιστατικό με Τραuματiα

Πόσο κρίμα να χάνονται νέα παιδιά εν ώρα εργασίας! Σύμφωνα με πληροφορίες του Rockap.gr, οι δυο εργάτες ήταν πάνω σε σκαλωσιά και πραγματοποιούσαν εργασίες και...

Σuγκίνnσn και δάκρuα στο τελεuταίο αντiο της Κυριακής: Φορούσε νυφικό και λευκό στεφάνι στα μαλλιά

Η Κυριακή, 28 ετών, έχασε τη ζωή της έξω από αστυνομικό τμήμα, αναζητώντας βοήθεια. Η τpαγική μοίρα της Κυριακής, μιας νεαρής γυναίκας από τους Αγίους...

10.000 εupώ για ανακαίνιση σπιτιού: Ανоίγоυν οι αιτήσεις – Οι τέσσερις πρоϋποθέσεις για την πpоκαταβоλή 5.000 εupώ

Η Διοίκηση Υπηρεσιών Προσωπικού Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) προχωρά στην έναρξη λειτουργίας ειδικής πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων σχετικά με το νέο πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, προσφέροντας...

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης – «Ένιωθα σαν να είχα εγκαταλείψει τον κόσμο, αμφισβητώντας την ύπαρξη των ανθρώπων»

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός για την «παλαιοχριστιανική» του ιδεολογία, εξέφρασε την πρόθεσή του να ιδρύσει ένα μειονοτικό πολιτικό κόμμα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής...

Μαρία Καρυστιανού: «Τα Τέμπη δεν ήταν δυστύχnμα, αλλά ένα έγκλnμα με ιθύνοντες» – Τη χεıροκροτούσαν όρθιοι στο Ευρωκοινοβούλιο

Συντάραξε η πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2023” και μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθας, Μαρία Καρυστιανού, με την ομιλία της σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο με τίτλο “Τέμπη:...

Πούτιν: Η Ρωσία είναι «πολύ κοντά» στο εμβόλιο για τον καρκίνο

Μπορεί να είναι «σύντομα» διαθέσιμα στους ασθενείς, δήλωσε για τα εν λόγω εμβόλια κατά του καρκίνου, αλλά και για ρωσικά ανοσοτροποποιητικά φάρμακα μιας νέας...

«Έπεσαν» Facebook και Messenger – Προβλήματα για εκατομμύρια χρήστες

Προβλήματα παρουσιάζει η δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι της Τετάρτης, «έπεσε» το Facebook και το Messenger. Το πρόβλημα φαίνεται να αφορά σε...

Τpoμακτική και μαγευτική καταγραφή ηλιακής έκλαμψης μετά από έκpηξη

Καθώς ο Ηλιακός Κύκλος 25 προχωρά προς την κορύφωσή του, το Ηλιακό Μέγιστο, οι επιστήμονες αναμένουν ότι τα ηλιακά φαινόμενα θα ενταθούν. Καθώς διανύουμε τον...

Ευχάριστα νέα για τον ΕΝΦΙΑ

Αυξάνονται οι δόσεις σε 11 οι δόσεις το 2024 και σε 12 από το 2025 με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή – Πώς απαλλάσσονται...

Με 11 λέξεις τον «ıσοπέδωσε»: Ο Τριανταφυλλόπουλος είπε τα πιο σκλnρά λόγια για τον Πορτοσάλτε

«Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να… σκάσει» είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον Άρη Πορτοσάλτε Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος...

Γλυφάδα: «Έδιωξαν τον Αιγύπτιο γιατί πήρε θέση στη διαμάχη των αδελφών Καρνέση», λέει φίλος της οικογένειας

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέλφια Καρνέση φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την απόλυση του 76χρονου και την απομάκρυνσή του από το σπίτι που...

«Του είπαν να φύγει από το σπίτι και τους σκότωσε – Ο άνθρωπος αυτός ήταν υπερευαίσθητος, βοηθούσε πολύ κόσμο»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από καβγά με τη Μαρία Καρνέση ο Αιγύπτιος εμφανίστηκε οπλισμένος Εργαζόταν και ζούσε κοντά τους σχεδόν 36 ολόκληρα χρόνια, ο Αιγύπτιος...

Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας: «Είμαι υπερήφανος για την ελληνική καταγωγή μου, είναι υπέροχο»

Ο Τάσος Τρύφωνος «Τετ α τετ» με τον πρίγκιπα Αλέξανδρο και την πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας Ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχτηκε στην εκπομπή «Τετ α τετ»...

Αχαΐα: 57χρονος σταμάτησε να πάρει καφέ και πέθανε

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Σ.Ε.Α Αιγίου Ένας 57χρονος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής μόλις είχε σταματήσει για...

Το μέγεθος της Σελήνης μειώνεται χρόνια με τα χρόνια! Η αιτία και γιατί είναι πρόβλημα!

Είναι ιδιαίτερα δύσκολο κανείς να το εντοπίσει από τη Γη, αλλά η Σελήνη συρρικνώνεται σε μέγεθος. Περίπου χάνει 45 μέτρα (πάνω από 150 πόδια)...

Βρετανία: Σuναγερμός για «χελώνα-αλιγάτορα» – Δαγκώνει «άσχnμα» και μπορεί να κoψει ακόμα και δάχτυλα

Η συγκεκριμένη η χελώνα δίνει ένα «άσχημο δάγκωμα» και πιθανότατα θα έτρωγε τα πάντα αν δεν είχε διασωθεί. Ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία καθώς εντοπίστηκε μία «επικίνδυνη» χελώνα η οποία...

Δυστυχώς το επιβεβαίωσε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμς για την Κέιτ Μίντλετον: «Η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη και…»

Παρότι το ταξίδι του Χάρι στο Λονδίνο προκάλεσε αναφορές σε συμφιλίωση μεταξύ των αδερφών, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε πρόκειται να συμβεί στο...

Aπαντά ο Μπέος σε Κασσελάκη: «Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@τεί»

Συνεχίζεται η κόντρα Κασελλάκη-Μπέου πάντα στους ίδιους υψηλούς τόνους. Ο Στέφανος Κασσελάκης σε επικοινωνία που είχε σήμερα με κατοίκους της θεσσαλικής πόλης σε καφετέρια, η...

Δεν μπορεί να το αγνοńσει ο Ουίλιαμ: Η απiστευτη ομοıότητα στις περıπτώσεις Κέιτ Μίντλετον και πρıγκίπισσας Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη την γη. Έχει αφήσει μια τεράστια κληρονομιά και η νύφη της Κέιτ Μίντλετον σίγουρα...

ΟΑΚΑ: Ανοίγει μέχρι τον Απρίλιο – Κανονικά η συναυλία των Coldplay τον Ιούνιο

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ, έως τα τέλη Μαρτίου ή τα μέσα Απριλίου καθώς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, μετά από το σοβαρό πρόβλημα Ανοίγει ξανά...

Πńρε ξεκάθαpα θέση: Ο Αντώνης Κανάκης τόλμnσε να πει το αυτονόnτο για την τεκνοθεσiα από ομόφuλα ζεuγάρια

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε στον Γρηγόρη Μελά και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε αφοπλιστικά ειλικρινής για...