Ο νέος Usain Bolt είναι εδώ. Και το όνομά του Knighton, Erriyon Knighton

Στα 18 του χρόνια σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, πηγαίνοντας πιο γρήγορα από ότι ο Usain Bolt στην ηλικία του.

Και μόνο η σύγκριση ενός δρομέα με έναν θρύλο του στίβου, τον Usain Bolt, τον άνθρωπο αστραπή, αρκεί για να τον κάνει παγκόσμιο φαινόμενο. Όταν όμως τα αποτελέσματα της σύγκρισης, αφήνουν πίσω τον 8 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, τότε σίγουρα μιλάμε για κάτι σοβαρό. Και στην περίπτωση του Αμερικανού Erriyon Knighton, τα αστεία δεν έχουν χώρο.

Στα 18 του χρόνια, ο Knighton με μια χωρίς προηγούμενο κούρσα, για τον ίδιο αλλά και για την κάτω των 20 κατηγορία, έτρεξε την απόσταση των 200 μέτρων σε 19.49 κατακτώντας φυσικά την πρώτη θέση στον αγώνα και κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στην ιστορία του αθλήματος.

Το γεγονός και μόνο ότι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Usain Bolt κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 19.50 στα 21 του χρόνια, με τον Knighton να φέρνει τέτοιο χρόνο 3 χρόνια νωρίτερα, γεμίζει όνειρα τους φίλους του στίβου για μεγάλες στιγμές από ένα τεράστιο αστέρι του αγωνίσματος και την ίδια στιγμή εφιάλτες για την παλιά φρουρά που βλέπει τα ρεκόρ της να είναι σε κίνδυνο πλέον.

Η τρομερή επίδοση του γεννημένου σε Ολυμπιακή χρονιά (2004) 18χρονου, σημειώθηκε την τελευταία μέρα του Απριλίου στη συνάντηση Baton Rouge στη Louisiana των ΗΠΑ αναγκάζοντας τον παγκόσμιο αθλητικό τύπο να στρέψει τα φώτα επάνω του και να βάζει στο ημερολόγιο υπενθυμίσεις για τις επόμενες διοργανώσεις που θα επιλέξει ο νεαρός αθλητής.

 

Latest

Βέλγος φιλέλληνας μιλά άπταιστα ελληνικά και σαρώνει το διαδίκτυο με το βίντεο του

Βέλγος φιλέλληνας μιλά άπταιστα ελληνικά και σαρώνει το διαδίκτυο...

Newsletter

Μην χάσετε

Βέλγος φιλέλληνας μιλά άπταιστα ελληνικά και σαρώνει το διαδίκτυο με το βίντεο του

Βέλγος φιλέλληνας μιλά άπταιστα ελληνικά και σαρώνει το διαδίκτυο...

Η Σοφία ειναι νέα, ωραία, μορφωμένη και νταλικέρισσα

Η Σοφία ειναι νέα, ωραία, μορφωμένη και νταλικέρισσα Η Σοφία...