Θεσσαλονίκη: Κοσμηματοπωλείο φιλοξενεί αδέσποτα γατάκια μέχρι να υιοθετηθούν

Θεσσαλονίκη: Κοσμηματοπωλείο Φιλοξενεί Αδέσποτα Γατάκια Μέχρι Να Υιοθετηθούν

Άλλο ένα μαγαζί που δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας μέρες που είναι και αξίζει να προβληθεί και να αποδειχθεί παράδειγμα προς μίμηση..

Πρόκειται για το κατάστημα κοσμημάτων Liza – Creative Store που βρίσκεται στη Δελφών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κατά καιρούς φιλοξενεί και περιθάλπει αδέσποτα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι του καταστήματος είναι φιλόζωοι και το δείχνουν έμπρακτα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε μια αδέσποτη γατούλα, τη γλυκιά Φρόσω, η οποία φιλοξενείται για να βρει σπιτάκι. Η Φρόσω κάθεται σε μια καρέκλα και σαν κλασική γάτα παρακολουθεί ό,τι γίνεται.

Η κ. Λίζα, η οποία φτιάχνει πολύ ωραία και πρωτότυπα κοσμήματα, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τα αδέσποτα. Όπως μαθαίνουμε πριν από κάποιον καιρό είχε βοηθήσει και ένα διαβητικό ζωάκι, τον Κανέλλο.

Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα τετραποδάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς πλέον συχνές.

Βέβαια παραμένουν εξαιρέσεις καθώς, να μη γελιόμαστε, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα στο κατάστημά τους, ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν.
Για αυτό και εμείς πρέπει να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους ώστε να συνεχίσουν να βοηθούν τα ζώα, όπως μπορούν.

Latest

Newsletter

Μην χάσετε

Συγκλονιστικό βίντεο από την Κατερίνη: Αστυνομικός σώζει γυναίκα που καταρρέει μέσα σε καφετέρια

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει αστυνομικό να σώζει νεαρή γυναίκα, η...

Νέος θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ: “Έφυγε” ο Αντεμόλα Οκουλάγια

Νέος θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ, αφού “έφυγε” από τη...

Νανά Βενέτη: Δείτε πώς είναι σήμερα η «εκρηκτική» ηθοποιός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘80

Η Νανά Βενέτη τη δεκαετία του ’80 μέχρι και στις αρχές...