Advertisements

Γλυφάδα: «Έδιωξαν τον Αιγύπτιο γιατί πήρε θέση στη διαμάχη των αδελφών Καρνέση», λέει φίλος της οικογένειας

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέλφια Καρνέση φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την απόλυση του 76χρονου και την απομάκρυνσή του από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί, όπως υποστηρίζει ένας φίλος της οικογένειας.

Ο 76χρονος φέρεται να είχε πάρει θέση υπέρ του ενός αδελφού με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει να τον παύσει από τα καθήκοντά του και να τον διώξει από το σπίτι που εμένε τα τελευταία αρκετά χρόνια. Ο φίλος της οικογένειας Καρνέση σε κατάσταση σοκ κάνει λόγο για ένα άτομο που έχασε τον έλεγχο και πήγε στη ναυτιλιακή με πρόθεση να σκοτώσει όσους θεωρούσε υπεύθυνους για την απόλυσή του.

«Οι άνθρωποι οι οποίοι σκότωσε ήταν Άγιοι άνθρωποι, βοηθούσαν όλο τον κόσμο και αυτοί οι άνθρωποι δεν έπρεπε να φύγουν με αυτόν τον τρόπο. Ο άνθρωπος αυτός ήταν εκτός εαυτού γιατί τσαντίστηκε πάρα πολύ που στην ηλικία που είναι, 75 χρόνων, χωρίς παιδιά, χωρίς γυναίκα, χωρίς τίποτα έμεινε στο δρόμο γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο τον έδιωξαν από την επιχείρηση μετά από 33 χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός θεώρησε υπαίτιους αυτούς που σκότωσε. Δεν πήγε να σκοτώσει κανέναν άλλο παρά μόνο όσους κατά τη γνώμη του υπαίτιους.

Αυτό είναι έγκλημα τεράστιο. Γιατί ήταν κολλητός και πήγε μαζί με τον κύριο Σπύρο, ο οποίος είναι το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας και αυτή η εταιρεία έχει οικονομική διαμάχη εδώ και χρόνια με τον κύριο Σπύρο και είναι στα Δικαστήρια. Και αυτός πήγε υπέρ του κυρίου Σπύρου. Και για εμένα, το θεώρησαν αυτό ότι δεν ήταν καθόλου σωστό και μετά από 33 χρόνια τον έδιωξαν και τον έβγαλαν από το σπίτι, τον πέταξαν στο δρόμο. Το θεώρησε, κατά τη γνώμη του, αχαριστία γιατί ήταν ο επιστάτης, αυτός που προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο. Έκανε τα πάντα» λέει ο φίλος της οικογένειας Καρνέση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης μέχρι την Πέμπτη έμενε στους Πεταλιούς. Εργαζόταν για πάνω από 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι των Πεταλιών, όπου ήταν ο επιστάτης για λογαριασμό του Σπύρου Καρνέση. Στη συνέχεια και επί σειρά ετών φρόντιζε τη μητέρα των τριών αδελφών Καρνέση. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Πρώτη σκότωσε τη Μ. Καρνέση στον πρώτο όροφο της εταιρείας, μετά τον Βλασσάκη στον ημιώροφο και στο τέλος τον καπετάνιο επίσης στον ημιώροφο. Χρησιμοποίησε και την καραμπίνα και το περίστροφο για να τους σκοτώσεο.

Ειδικά για τα όπλα με τα οποία έγινε το φονικό, αστυνομικές πηγές λένε ότι είναι πολύ παλιά, σχεδόν μη λειτουργικά, εκφράζοντας την απορία για το πώς δούλεψαν. Οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι είναι σαν τα κειμήλια που έχει η κάθε παλιά οικογένεια οπότε το σενάριο που εξετάζεται είναι ο Αιγύπτιος να βρήκε τα όπλα στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση.

 


«Θα τους σκοτώσω» φώναζε στην εταιρεία ο Αιγύπτιος

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Σύμφωνα με πληροφορίς πρόκειται για επαναληπτική καραμπίνα

Όσον αφορά το τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου -του «Άρη», όπως τον φώναζαν όσοι τον γνώριζαν, οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι φώναζε «θα τους σκοτώσω, γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου».

Όπως έγινε γνωστό, ο δολοφόνος και αυτόχειρας Αιγύπτιος εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Καθώς φαίνεται, στον δράστη είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση ένα σπίτι στη Γλυφάδα, για να μένει, όταν ερχόταν στην Αθήνα. Ωστόσο, καθώς η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν πιθανότατα ξεκαθαρίσει τα ιδιοκτησιακά με τον αδερφό τους, Σπύρο, ζήτησαν από τον «Άρη» να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει στη Γλυφάδα και να φύγει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αιγύπτιος «τρελάθηκε», πήρε καραμπίνα και περίστροφο (άγνωστο παραμένει, προς το παρόν, πώς και από πού βρήκε τον οπλισμό) και εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή, αποφασισμένος να σκοτώσει συγκεκριμένα πρόσωπα: τη Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη, που όντως έπεσαν νεκροί, λίγο μετά, από τις σφαίρες του.

Λίγο μετά, βρέθηκε νεκρός από το ίδιο του το χέρι στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κάποιο σημείωμα.

Ο έντονος διαπληκτισμός πριν το τριπλό φονικό

Κατά πληροφορίες που έγιναν νωρίτερα γνωστές, έντονος διαπληκτισμός του 76χρονου Αιγύπτιου με τη Μαρία Καρνέση προηγήθηκε του μακελειού στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα. Ο 76χρονος «Αρης» πήγε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία αποφασισμένος να ζητήσει δεύτερη ευκαιρία για να πάρει πίσω τη δουλειά του, έχοντας όμως, την καραμπίνα και το περίστροφο στο αυτοκίνητό του.

Κατάφερε να φτάσει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρία Καρνέση και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η εφοπλίστρια, που είναι ένα από τα θύματα του 76χρονου, του ζήτησε επιτακτικά, σε έντονο ύφος να φύγει από το γραφείο της. Τότε, ο Αιγύπτιος, που εργαζόταν για περίπου 40 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση, κατέβηκε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε αποφασισμένος να σκορπίσει τον θάνατο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, ο Αιγύπτιος στην ερώτησή του πού πηγαινε, απάντησε «να ξεκαθαρίσω με τα αφεντικά», όμως, δεν έκανε λόγο για όπλο: Ο 76χρονος πήγε αποφασισμένος να «ξεκαθαρίσει», κι όταν δεν πήρε αυτό που ήθελε, τότε επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και πήρε την καραμπίνα.

Είχε πρόσβαση σε όλα τα σπίτια

Ο 76χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

«Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπός τους»

Ο Αιγύπτιος ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας, όπως επιβεβαίωσε στο Mega και ο πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου Νικόλαος Τσαλαγκός.

««Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ», είπε, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

«Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαλαγκό, ήταν άνθρωπος φιλήσυχος, που δεν έφερνε αντιρρήσεις και εκτελούσε όλες τις δουλειές που του ανέθεταν. «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος», πρόσθεσε.

 

Τα ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι: Οι τρεις εριστικοί του ζωδιακού

Τα ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι: Οι...

Θλiψη παγkoσμίως: Τpaγικά νέα για τον Βασιλιά Κάρολο, Περιορισμένος Χρόνος Ζωής

Ο βασιλιάς Καρόλος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του,...

Ζητείται Βοηθός Διευθυντή από τα Lidl για 640€ με 4ωρη απασχόληση

Ζητείται Βοηθός Διευθυντή στα Lidl (640€ για 4ωρη/5ήμερη απασχόληση) Πάνω...

Πριν φύγει ο Απρiλιος – Τα ζώδια που θα «βρouν» τον μεγάλο έρwτα

Για να δούμε τι θα δούμε! Ποια είναι τελικά αυτά...

TV Queen: Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες – Η σύζυγος ποδοσφαιριστή και η αεροσυνοδός

Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες TV Queen έδωσε το...

Newsletter

Τα ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι: Οι τρεις εριστικοί του ζωδιακού

Τα ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι: Οι τρεις εριστικοί του ζωδιακού Τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ζώδιο μπορούν να καθορίσουν κατά πόσο μπορεί...

Θλiψη παγkoσμίως: Τpaγικά νέα για τον Βασιλιά Κάρολο, Περιορισμένος Χρόνος Ζωής

Ο βασιλιάς Καρόλος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του, ενώ οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την ανταπόκρισή του στη θεραπεία καρκίνου σύμφωνα και με...

Ζητείται Βοηθός Διευθυντή από τα Lidl για 640€ με 4ωρη απασχόληση

Ζητείται Βοηθός Διευθυντή στα Lidl (640€ για 4ωρη/5ήμερη απασχόληση) Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα....

Πριν φύγει ο Απρiλιος – Τα ζώδια που θα «βρouν» τον μεγάλο έρwτα

Για να δούμε τι θα δούμε! Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια; Ο Απρίλιος, επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε...

TV Queen: Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες – Η σύζυγος ποδοσφαιριστή και η αεροσυνοδός

Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες TV Queen έδωσε το Πρωινό Σουσού αποκαλύπτοντας 5 από τα 17 βιογραφικά των κοριτσιών που θα δούμε στην πρεμιέρα...

Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook

Θα σου πούμε ποιος είναι ο στόκερ σου! Όλοι μας πιστεύω έχουμε αναρωτηθεί για το ποιος ή ποια μπαίνει για να δει το προφίλ μας. Ειδικά...

O Έλον Μασκ χαρακτηρίζει εκθαμβωτική την Ελένη Τσολάκη: «Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ο Έλον Μασκ εντυπωσιάστηκε από ένα βίντεο της Ελένης Τσολάκη να παρουσιάζει τον καιρό και δήλωσε τον θαυμασμό του στο X. Το τελευταίο διάστημα έχει...

Απεβίωσε ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο σημαδιακός «ροκάς» της Θεσσαλονίκης

Πέθανε ο μουσικός Αλέξανδρος Πέρρος, γνωστός «ροκάς» της Θεσσαλονίκης. Η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα του...

Οι Κυρίαρχες Τάσεις στα Μαγιό για το Καλοκαίρι 2024

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να βάλουμε τα μαγιό μας και να κατευθυνθούμε προς τις παραλίες. Αλλά ποιες θα...

Καμία πλαστική δεν έχει κάνει η Έλλη Κοκκίνου μας δήλωσε

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν μία από τις πέντε προσκεκλημένες στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου. Η διάσημη τραγουδίστρια...

«Ο Γ’ Παγκóσμιoς Πóλεμος θα γiνει στα μέρη»: Ανατριχιάζoυν τα προφnτικά λόγια του Αγίου Παϊσίου

Ανατριχιάζουν τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου για την Μέση Ανατολή. «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι τα μέρη που εκπηγάζει και περνά ο Ευφράτης...

Δuσάρεστα νέα για την Αθήνα: Γιατί ψnφiστnκε ως η χειρóτερη πόλη

Η ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, η ασφάλεια και γενικότερα το κόστος ζωής, καθιστούν την Αθήνα τη χειρότερη ευρωπαϊκή πόλη να εργαστούν οι ψηφιακοί νομάδες Παρά...

Από τον Ιούλιο η εργασία γίνεται εξαήμερη – Τέλος το πενθήμερο

Θα πήξουμε στα 6στα7 και θα λέμε και ευχαριστώ :)  Καθώς πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πειραματίζονται με την εισαγωγή της τετραήμερης εργασιακής εβδομάδας χωρίς...

Οι 15 πιο ισχυρές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ποτέ

Κάποιες φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία και την μνήμη της ανθρωπότητας. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις λένε πολύ σοφά στην Ιαπωνία. Ας δούμε μερικές...

Οι ασφαλέστερες χώρες αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιoς Πoλεμoς

Η Μέση Ανατολή είναι σαν ένα καζάνι που βράζει, με την παγκόσμια κοινότητα να παρακολουθεί με αγωνία τα γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας και...

Έγγραψε σήμερα με το σκίτσο του ο Αρκάς για το Ισραήλ και το Ιράν

Ο Αρκάς σχολίασε σήμερα (15/04) με ένα συγκλονιστικό σκίτσο του, τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά την ιρανική επίθεση εναντίον της ισραηλινής επικράτειας. Ειδικότερα,...

Τα Ζώδια και οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας – 15 έως 21 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Κριός Θα καταβάλεις όλες τις προσπάθειες αυτή...

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Είναι αληθινός και τον γουστάρουμε»

«Βράχος» στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα, στέκεται η Άννα Βίσση, μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στη Ναταλία Γερμανού. Ο Νίκος Καρβέλας προκάλεσε για ακόμη μια...

28 χρόνια μετά: Η τελευταία φωτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν φύγει νικnμένη από καpκίνο

Ένα ακόμη σπάνιο φωτογραφικό καρέ δημοσιεύτηκε στα social media με πρωταγωνίστρια την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το εν λόγω υλικό τραβήχτηκε λίγους μήνες πριν φύγει από τη...

Ανατpıχιάζει η προφητεία του Νοστράδαμου για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή όπως ήταν φυσικό ήρθε και η πρόβλεψη του Νοστράδαμου Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο το 2024 και όπως ήταν...

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη με την ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2024

Το ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσιάζει αυτή την ώρα (15/4/24) η ΝΔ… Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές, περιλαμβάνει 42 γυναίκες και άνδρες και στο...

10 σnμάδια ότι είσαι εξuπνóτερоς απ’ τον μέσо άνθρωπо

Δεν θα σας μιλήσουμε για υψηλά σκορ σε τεστ νοημοσύνης, δεν θα σας ρωτήσουμε για το αν ήσαστε μαθητής του 20 ούτε αν καταφέρατε...

«Θα του γ@μ#σw το μ@#ν! της μάνας του» – Απίστευτες χυδαιότητες από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ισχυρίζεται ότι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, όμως η εν λόγω ανάρτηση γεννά πολλά ερωτηματικά Σε ένα άνευ...

Τα γνωστά Ελληνικά και Ξένα επίθετα που σημαίνουν επαγγέλματα

Επώνυμα που προέκυψαν από το επάγγελμα Στην Ευρώπη, τα περισσότερα από τα σημερινά επώνυμα προέκυψαν από μεσαιωνικά επαγγέλματα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πιο κοινό επώνυμο...

Για πόσες μέρες κλείνουν σούπερ μάρκετ και τράπεζες το Πάσχα

Μία επιπλέον μέρα με κλειστά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες θα έχουμε φέτος το Πάσχα. Συγκεκριμένα, θα μείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα και...

Χαμóς με τον Αντίνοο Αλμπάνη – Γuναίκα αρνήθnκε να μπει στο ασανσέρ μαζί του

Χαμός έγινε μια ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη στο Χ/Τwitter, στην οποία ο ηθοποιός αναφερόταν σε ένα αμήχανο συμβάν ανάμεσα σε εκείνον και μια γυναίκα. Οπως...

Τpoχαίο ΣOK στο Πόρτο Ράφτη: Σε Κρiσιμn Κατάσταση η 22χρονη Συνοδηγός

"Οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν υπάρχει επιστροφή," αναφέρει η μητέρα της. Έντονη αγωνία και ανησυχία επικρατεί γύρω από την κατάσταση της 22χρονης που βρέθηκε...

Με καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα.

Επιβεβαιώθnκαν τα δuσάρεστα για τον φετινό καλοκαίρι Με καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα. «Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα...

Αuτά είναι τα 3 πιο σeξı ζώδια – Εκπέμπουν γοnτεία, είναι ακαταμάχnτα και σε κεpδiζουν αμέσως

Τρία Ζώδια Αστράφτουν με Σeξουαλική Έλξη: Η Μaγεία της Γοητείας τους Αναμφισβήτητα, τρία ζώδια κατέχουν την κορυφή όταν μιλάμε για σeξουαλική έλξη και γοητεία. Διαθέτουν...

Ολική έκλειψη ηλίου σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι ορατό το φαινόμενο

Σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου, οι κάτοικοι της βόρειας και κεντρικής Αμερικής θα βρεθούν στην προνομιούχα θέση να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: την Σελήνη...