Advertisements

Οι ασφαλέστερες χώρες αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιoς Πoλεμoς

Η Μέση Ανατολή είναι σαν ένα καζάνι που βράζει, με την παγκόσμια κοινότητα να παρακολουθεί με αγωνία τα γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας και την πιθανή εισβολή του Ισραήλ.

Η αντίδραση του Ιράν προκαλεί φόβο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα στρατιωτικών συγκρούσεων μεταξύ των χωρών. Με την  επέμβαση των ΗΠΑ να αποτελεί ερωτηματικό θα μπορούσε να οδηγήσει σε διπλωματικές εντάσεις και ίσως σε μια παγκόσμια σύρραξη.

Οι ασφαλέστερες χώρες αν ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος να ξεκινήσει με μια εισβολή μιας χώρας σε μια άλλη και την εμπλοκή των συμμάχων τους. Στη συνέχεια, άλλες χώρες θα εμπλακούν μέχρι που η κατάσταση θα εκτροχιαστεί. Βάσει του γεωπολιτικού κλίματος αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο εάν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι τέτοιο είναι ότι οι δύο πλευρές θα χωριστούν σε ΗΠΑ-ΕΕ-Χώρες ΝΑΤΟ και η άλλη σε Ρωσία-Κίνα-Βόρεια Κορέα και τους συμμάχους τους.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά είναι βέβαιο ότι σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης, πολλές χώρες θα εμπλακούν στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και οι πολίτες τους δεν θα μπορούν να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Αντίθετα με τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, τα κράτη τώρα έχουν τη δυνατότητα να επιτίθενται σε απομακρυσμένες χώρες λόγω της εξέλιξης στα πολεμικά αεροσκάφη και τη διαστημική τεχνολογία.

Λίγες περιοχές του κόσμου δεν θα υποστούν σημαντικές επιπτώσεις και θα μείνουν ανεπηρέαστες σε περίπτωση Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, αλλά υπάρχουν ορισμένες που θεωρούνται πιο ασφαλείς. Συγκεκριμένα, αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:

Νησιά Φίτζι

Ακούγεται υπερβολικά καλό για να είναι πραγματικό, αλλά το θετικό με τα νησιά στον Ειρηνικό Ωκεανό είναι ότι βρίσκονται αρκετά μακριά το ένα από το άλλο και από τα ηπειρωτικά σημεία. Ο Ειρηνικός Ωκεανός είναι απέραντος και αν δεν σε πειράζει το ζεστό κλίμα και η διατροφή που βασίζεται στα ψάρια και τις παραλίες, τότε τα Φίτζι είναι μια καλή και ασφαλής επιλογή για διακοπές.

Η κοντινότερη ηπειρωτική χώρα στα Φίτζι είναι η Αυστραλία, που απέχει 2.735 χιλιόμετρα. Αν και η Αυστραλία θεωρείται ως χώρα που θα εμπλεκόταν ελάχιστα ή καθόλου σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, ακόμα και αν ο πόλεμος έφτανε στην Αυστραλία, τα Φίτζι είναι μακριά. Όσον αφορά τα ίδια τα νησιά των Φίτζι, διαθέτουν στρατό 6.000 ατόμων, δεν έχουν εμπλακεί σε συγκρούσεις και λόγω του μικρού τους δυναμικού, δεν θεωρούνται απειλή.

Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι τα Φίτζι δεν διαθέτουν φυσικούς πόρους, όπως πετρέλαιο, που θα μπορούσαν να τους κάνουν στόχο επιθέσεων. Οι παραλίες και τα ψάρια δεν αποτελούν αντικείμενο επιθέσεων από μεγάλες δυνάμεις σε πολέμους, οπότε δεν απειλούνται. Αυτό υποδηλώνει ότι οι Φίτζι πιθανότατα δεν θα είναι στόχος σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου.

Τα νησιά των Φίτζι δεν έχουν σημασία στρατηγικής, αλλά διαθέτουν μεγάλες αποθήκες τροφίμων και εκτάσεις για γεωργία. Αποτελούν ένα σύμπλεγμα από 300 νησιά, οπότε είναι εύκολο να μετακινηθεί κάποιος με βάρκα σε περίπτωση διαμάχης με τους γείτονες. Αντίθετα, σε περίπτωση παγκόσμιας σύγκρουσης, οι τηλεπικοινωνίες θα καταρρεύσουν και δορυφόροι θα καταστραφούν από εχθρικά πυρά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μέσο επικοινωνίας εκτός από τα Φίτζι. Η επικοινωνία θα γίνεται όπως παλιά, με κάποιον που βρέθηκε στο μέτωπο να μεταβαίνει στα Φίτζι για να μεταδώσει τα νέα.

Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά και θεωρείται πως τα νησιά Φίτζι δεν είναι ιδανική επιλογή, υπάρχει ακόμα το Τουβαλού, ένα ασφαλές νησί που βρίσκεται 1.050 χιλιόμετρα βορείως των Φίτζι. Το Τουβαλού είναι ένα από τα μικρότερα και πλέον απομονωμένα κράτη στον κόσμο.

Το Τουβαλού αποτελείται από εννέα νησιά κοραλλιογενείς με συνολικό μήκος 579 χιλιόμετρα και έκταση λίγο μεγαλύτερη από 26 τ.χμ. Στα νησιά ζουν περίπου 11.000 άνθρωποι, αλλά η έλλειψη πόρων όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο το καθιστά δύσκολο σημείο για επιβίωση. Παρόλα αυτά, υπάρχει δυνατότητα μετάβασης στο νησιωτικό σύμπλεγμα με σκάφος ενώ μπορεί να γίνει και με αεροπλάνο από δύο εταιρίες αν και σε περίοδο πολέμου αμφιβάλουμε εάν θα εξυπηρετούν δρομολόγια. Το Τουβαλού είναι γνωστό για τα πλούσια θαλάσσια τρόφιμα που προσφέρει, όπως και στα Φίτζι.

Νέα Ζηλανδία

Πιθανώς να βρίσκεται λίγο πιο κοντά στην ηπειρωτική ήπειρο, αλλά η Νέα Ζηλανδία θεωρείται ασφαλές καταφύγιο σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου. Απέχει 1.609 χιλιόμετρα από την Αυστραλία, ενώ βρίσκεται νοτίως των Φίτζι και του Τουβαλού, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο μακριά από τυχόν σημείο έκρηξης ενός παγκόσμιου πολέμου. Αφού στα επικρατέστερα σενάρια έναρξης ενός παγκοσμίου πολέμου υπάρχει η πιθανότητα αυτός να εκδηλωθεί στην Ασία, τη βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Παρόλο που η Νέα Ζηλανδία διαθέτει περισσότερους φυσικούς πόρους από οποιαδήποτε άλλη νησιωτική χώρα, αυτό μπορεί να την καταστήσει στόχο για εισβολή. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης απόστασής της, ο κίνδυνος αυτός είναι αμελητέος. Τα εδάφη της είναι εύφορα, με άφθονους θαλάσσιους πόρους και περίπλοκο ανάγλυφο που την καθιστά πιο ασφαλή ακόμη και σε περίπτωση πολέμου.

Υπολογίζεται πως το 30% της Νέας Ζηλανδίας αποτελείται από περιοχές με πλούσιους πόρους που παρέχουν καταφύγια. Επιπλέον, ένα άλλο στοιχείο που καθιστά τη χώρα ασφαλή σε περίπτωση παγκοσμίου πολέμου είναι το γεγονός ότι σε κάθε κάτοικο ανήκουν δέκα πρόβατα, τα οποία παρέχουν μαλλί για ρούχα, γάλα και τροφή σε δύσκολες στιγμές.

Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των χωρών με τους πιο ευτυχισμένους πολίτες. Αυτοί που αναζητούν μια απομονωμένη, ασφαλή, πλούσια σε πόρους χώρα με όμορφα τοπία, η Νέα Ζηλανδία αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Ισλανδία: 100% ενεργειακή αυτονομία

Η Ισλανδία βρίσκεται σε απόσταση πάνω από 1.600 χιλιόμετρα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, έτσι δεν θα απειληθεί άμεσα σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης. Όπως και άλλες νησιωτικές χώρες, η Ισλανδία διαθέτει πλούσιους θαλάσσιους πόρους και εξαρτάται ενεργειακά σε ποσοστό 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που βρίσκονται εντός των συνόρων της. Η γεωθερμική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρισμό και θέρμανση στην Ισλανδία, εξασφαλίζοντας την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας και την ασφάλεια των πολιτών της σε περιόδους πολέμου.

Παρότι κάποια μέρη της Ισλανδίας είναι αφιλόξενα, υπάρχει πληθώρα γλυκού νερού και ψαριών. Η χώρα διαθέτει επαρκή χώρο, καθώς ο αριθμός των κατοίκων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο είναι μικρός. Το αρνητικό της Ισλανδίας είναι ότι μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση σε περίπτωση πολέμου μεταξύ της Ευρώπης και της Αμερικής, αλλά θεωρείται ασφαλής σε σύγκριση με άλλες περιοχές του κόσμου.

Ασφαλή μέρη στην Ευρώπη

Υπάρχουν και άλλοι τόποι στον κόσμο που βρίσκονται κοντά σε συγκρούσεις αλλά μπορεί να παρέχουν κάποιο είδος ασφάλειας. Για όσους προτιμούν την Ευρώπη, η Μάλτα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Αν και θεωρείται ότι θα ενταχθεί σε μια παγκόσμια σύρραξη, μέχρι σήμερα διατηρεί μια σχετική ασφάλεια.

Με μόλις 122 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση, η Μάλτα δεν διαθέτει πολλούς πόρους και δεν θα αποτελέσει κύριο στόχο σε παγκόσμιο πόλεμο. Τα φρούρια που κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών παρέχουν μια σχετική ασφάλεια από θαλάσσιες επιθέσεις.

Η Μάλτα έχει αποκρούσει αρκετές επιδρομές και αποτελεί επίσης έναν ασφαλή προορισμό για όσους επιθυμούν να φτάσουν στις Αζόρες. Η τοποθεσία και οι πόροι των Αζόρων κάνουν το μέρος πιο ασφαλές από την ηπειρωτική Ευρώπη σε εποχές παγκόσμιων συγκρούσεων, καθώς διαθέτουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις και θαλάσσιους πόρους.

Χιλή

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος προφανώς θα επηρεάσει το βόρειο ημισφαίριο, μακριά από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Η Χιλή θα θεωρηθεί η πλέον ασφαλής χώρα σε περίπτωση σύγκρουσης. Το Πουέρτο Γουίλιαμς είναι η νοτιότερη πόλη, ενώ η Χιλή διαθέτει αφθονία φυσικών πόρων και θεωρείται το πιο αναπτυγμένο μέρος της νότιας Αμερικής. Οι Άνδεις είναι το ασφαλέστερο μέρος σε περίπτωση πολέμου, με κοινότητες που υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Επιπλέον, η Χιλή βρίσκεται κοντά στην Ανταρκτική, όπου ο πόλεμος θεωρείται απίθανος. Αν και ο καιρός είναι σκληρός στα νότια, η πρόσβαση στον ωκεανό είναι εύκολη και παντού φυτρώνουν πατάτες.

Το προφανές

Σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου, ίσως η Ανταρκτική να φαντάζει το πιο ασφαλές καταφύγιο όσο νομίζεις.  Ωστόσο αν για κάποιο λόγο βρεθείς εκεί η αν είσαι εκεί ως επιστήμονας και μείνεις παγιδευμένος λόγω έλλειψης πόρων, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με την εξάντληση του φαγητού λόγω της αδυναμίας τροφοδοσίας.

Η χώρα με τη «θωρακισμένη» πόλη

Στη Νότια Αφρική, μια χώρα με πλούσιους φυσικούς πόρους, βρίσκεται το 10% της παγκόσμιας βιοποικιλότητας σε φυτά, πουλιά και ψάρια. Το Κέιπ Τάουν, μια ασφαλής πόλη σε περίπτωση πολέμου, λόγω της απόμακρης θέσης της και των φυσικών εμποδίων που την περιβάλλουν, όπως τα βουνά και η παραλία, προσφέρει εύκολα ψάρεμα και προστασία από εχθρικές επιθέσεις.

Ασφάλεια στην παγωνιά της Γροιλανδίας

Η Γροιλανδία εκτείνεται σε τεράστια έκταση και επικρατεί ψύχρα σε αυτή την περιοχή, ωστόσο θεωρείται ως μια ασφαλής περιοχή. Είναι προβληματικό να φτάσεις εκεί και δύσκολο να μετακινείσαι εσωτερικά, καθώς δεν υπάρχουν δίκτυα οδικών αρτηριών που συνδέουν τις πόλεις. Μια ασφαλής επιλογή είναι η πόλη Κάαναακ στο βορειο τμήμα, εντός του Αρκτικού Κύκλου. Όπως και στην Ανταρκτική, επίσης στη Γροιλανδία δεν υπάρχει προοπτική για πόλεμο. Η χώρα δεν έχει σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο και η μόνη στρατιωτική παρουσία που μπορεί να παρατηρηθεί σε ενδεχόμενο παγκόσμιο πόλεμο είναι αεροπορικές πτήσεις.

Αν ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αρχικά θα είσαι ασφαλής σε μια από τις προαναφερθείσες χώρες. Ωστόσο, αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα, η ραδιενέργεια θα μολύνει το νερό και ο πλανήτης θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό.

Η χρήση πυρηνικών όπλων θα δημιουργήσει ραδιενεργό χειμώνα, με τη θερμοκρασία να πέφτει λόγω της στάχτης στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα τον πλανήτη να αντιμετωπίζει καταστροφικές συνέπειες.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν πυρηνικά, το ασφαλέστερο μέρος θα είναι στο διάστημα. Έτσι, οι αστροναύτες στο Διαστημικό Σταθμό θα είναι οι μόνοι που θα είναι ασφαλείς, παρακολουθώντας την καταστροφή του πλανήτη από εκεί, μέχρι να εξαντληθούν οι προμήθειες τους.

Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί ποτέ κανείς να αξιολογήσει τον βαθμό κατά τον οποίο ισχύουν τα παραπάνω επί της πράξης και μακριά από πολέμους.

 

Ο ΠΑΟ έραψε το 7ο αστέρι, κέρδισε τη Ρεάλ με 95-77 στον τελικό της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης! Με περίσσια...

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Lenny Kravitz

Κυκλοφόρησε χθες το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Lenny Kravitz, “Blue...

Χάρις Αλεξίου: «Το Maestro με επανέφερε στη ζωή των Ελλήνων – Στην αρχή δεν είχα πίστη στον εαυτό μου»

Το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στις 16 Μαΐου...

Εύη Δρούτσα για τη Μαρίνα Σάττι: «Μια τάπα είναι και η ίδια, δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά»

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας...

Newsletter

Τα προστατεύει το σύμπαν: Tα 2 τυχερά ζώδια που έχουν φύλακα άγγελο και δεν τα αγγίζει τίποτα

Δύο ζώδια είναι τόσο τυχερά που έχουν τους πλανήτες να τους προστατεύουν από εκεί ψηλά. Ποια είναι όμως αυτά; Σύμφωνα με τους αστρολόγους, δύο στον...

Αναφυλαξία – Τι είναι ποια τα συμπτώματα και πως θα την αντιμετωπίσετε

Η αναφυλαξία είναι ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που απαιτεί άμεση ιατρική φροντίδα. Tα συμπτώματα της και ο σωστός τρόπος για να την αντιμετωπίσετε. Η αναφυλαξία...

Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Σάττι: «Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα αυτό, με τέτοιο ρούχο δεν βγάζεις να κουνήσεις μαντήλι»

Λίγες ώρες μετά τον τελικό της Eurovision 2024, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, σχολίασε...

Αγίου Πνεύματος – Πότε πέφτει το επόμενο τριήμερο – Όλες οι αργίες του 2024

Το επόμενο τριήμερο στο ημερολόγιο είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί για πολλούς ένα ιδανικό μέσα στο καλοκαίρι και φέτος...

Eurovision 2024: Ποιο είναι το 24χρονο Nemo – Η στιγμή που αποκάλυψε πως αυτοπροσδιορίζεται ως non binary

O 68oς διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή το Nemo από την Ελβετία, που κατάφερε να πάρει την πρωτιά στη συνδυαστική ψηφοφορία...

Γιατί οι εξωγήινοι δεν επισκέπτονται τη Γη: Δύο κύρια εμπόδια για την επαφή με τον ανθρώπινο πολιτισμό

«Μέσα σε αυτά τα τρία ή τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια θα είχε περάσει κάποιος» Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες είναι πιθανή...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία – Η Ελλάδα κατέκτησε την 11η θέση, η Κύπρος την 15η

Ο Nemo με το τραγούδι «The Code» είναι ο μεγάλος νικητής του 68ου διαγωνισμού Ο μεγάλος τελικός της Eurovision για το 2024 ολοκληρώθηκε στο Μάλμε...

Σελήνη στους Διδύμους: Τρία ζώδια απολαμβάνουν ξεχωριστή τύχη

Η Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει πόρτες σε νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Τρία ζώδια θα βιώσουν μια σημαντική φάση αυτογνωσίας και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησής...

Ποιοι είναι οι 10 τρόποι με τους οποίους είναι πολύ πιθανόν να καταστραφεί ο κόσμος;

Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με αυτές τις πληροφορίες, αλλά ας έχουμε και τα μάτια μας ανοιχτά! Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι. Διαβάστε την...

Ιησούς Χριστός – Μύθος ή Πραγματικότητα;

Ο Ιησούς Χριστός είναι η βάση και το εδραίωμα της Χριστιανικής πίστης. Αν υπήρξε ως ιστορική προσωπικότητα, τότε αξίζει να μάθουμε περισσότερα γι’ Αυτόν....

Τα ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι: Οι τρεις εριστικοί του ζωδιακού

Τα ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι: Οι τρεις εριστικοί του ζωδιακού Τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ζώδιο μπορούν να καθορίσουν κατά πόσο μπορεί...

Πριν φύγει ο Απρiλιος – Τα ζώδια που θα «βρouν» τον μεγάλο έρwτα

Για να δούμε τι θα δούμε! Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια; Ο Απρίλιος, επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε...

TV Queen: Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες – Η σύζυγος ποδοσφαιριστή και η αεροσυνοδός

Νέες πληροφορίες για τις υποψήφιες TV Queen έδωσε το Πρωινό Σουσού αποκαλύπτοντας 5 από τα 17 βιογραφικά των κοριτσιών που θα δούμε στην πρεμιέρα...

Δες ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook

Θα σου πούμε ποιος είναι ο στόκερ σου! Όλοι μας πιστεύω έχουμε αναρωτηθεί για το ποιος ή ποια μπαίνει για να δει το προφίλ μας. Ειδικά...

O Έλον Μασκ χαρακτηρίζει εκθαμβωτική την Ελένη Τσολάκη: «Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ο Έλον Μασκ εντυπωσιάστηκε από ένα βίντεο της Ελένης Τσολάκη να παρουσιάζει τον καιρό και δήλωσε τον θαυμασμό του στο X. Το τελευταίο διάστημα έχει...

Οι Κυρίαρχες Τάσεις στα Μαγιό για το Καλοκαίρι 2024

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να βάλουμε τα μαγιό μας και να κατευθυνθούμε προς τις παραλίες. Αλλά ποιες θα...

Καμία πλαστική δεν έχει κάνει η Έλλη Κοκκίνου μας δήλωσε

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν μία από τις πέντε προσκεκλημένες στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου. Η διάσημη τραγουδίστρια...

«Ο Γ’ Παγκóσμιoς Πóλεμος θα γiνει στα μέρη»: Ανατριχιάζoυν τα προφnτικά λόγια του Αγίου Παϊσίου

Ανατριχιάζουν τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου για την Μέση Ανατολή. «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι τα μέρη που εκπηγάζει και περνά ο Ευφράτης...

Δuσάρεστα νέα για την Αθήνα: Γιατί ψnφiστnκε ως η χειρóτερη πόλη

Η ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, η ασφάλεια και γενικότερα το κόστος ζωής, καθιστούν την Αθήνα τη χειρότερη ευρωπαϊκή πόλη να εργαστούν οι ψηφιακοί νομάδες Παρά...

Οι 15 πιο ισχυρές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ποτέ

Κάποιες φωτογραφίες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία και την μνήμη της ανθρωπότητας. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις λένε πολύ σοφά στην Ιαπωνία. Ας δούμε μερικές...

Έγγραψε σήμερα με το σκίτσο του ο Αρκάς για το Ισραήλ και το Ιράν

Ο Αρκάς σχολίασε σήμερα (15/04) με ένα συγκλονιστικό σκίτσο του, τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά την ιρανική επίθεση εναντίον της ισραηλινής επικράτειας. Ειδικότερα,...

Τα Ζώδια και οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας – 15 έως 21 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Κριός Θα καταβάλεις όλες τις προσπάθειες αυτή...

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Είναι αληθινός και τον γουστάρουμε»

«Βράχος» στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα, στέκεται η Άννα Βίσση, μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στη Ναταλία Γερμανού. Ο Νίκος Καρβέλας προκάλεσε για ακόμη μια...

28 χρόνια μετά: Η τελευταία φωτο της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν φύγει νικnμένη από καpκίνο

Ένα ακόμη σπάνιο φωτογραφικό καρέ δημοσιεύτηκε στα social media με πρωταγωνίστρια την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το εν λόγω υλικό τραβήχτηκε λίγους μήνες πριν φύγει από τη...

Ανατpıχιάζει η προφητεία του Νοστράδαμου για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή όπως ήταν φυσικό ήρθε και η πρόβλεψη του Νοστράδαμου Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο το 2024 και όπως ήταν...

10 σnμάδια ότι είσαι εξuπνóτερоς απ’ τον μέσо άνθρωπо

Δεν θα σας μιλήσουμε για υψηλά σκορ σε τεστ νοημοσύνης, δεν θα σας ρωτήσουμε για το αν ήσαστε μαθητής του 20 ούτε αν καταφέρατε...

«Θα του γ@μ#σw το μ@#ν! της μάνας του» – Απίστευτες χυδαιότητες από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ισχυρίζεται ότι βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, όμως η εν λόγω ανάρτηση γεννά πολλά ερωτηματικά Σε ένα άνευ...

Τα γνωστά Ελληνικά και Ξένα επίθετα που σημαίνουν επαγγέλματα

Επώνυμα που προέκυψαν από το επάγγελμα Στην Ευρώπη, τα περισσότερα από τα σημερινά επώνυμα προέκυψαν από μεσαιωνικά επαγγέλματα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πιο κοινό επώνυμο...

Χαμóς με τον Αντίνοο Αλμπάνη – Γuναίκα αρνήθnκε να μπει στο ασανσέρ μαζί του

Χαμός έγινε μια ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη στο Χ/Τwitter, στην οποία ο ηθοποιός αναφερόταν σε ένα αμήχανο συμβάν ανάμεσα σε εκείνον και μια γυναίκα. Οπως...

Αuτά είναι τα 3 πιο σeξı ζώδια – Εκπέμπουν γοnτεία, είναι ακαταμάχnτα και σε κεpδiζουν αμέσως

Τρία Ζώδια Αστράφτουν με Σeξουαλική Έλξη: Η Μaγεία της Γοητείας τους Αναμφισβήτητα, τρία ζώδια κατέχουν την κορυφή όταν μιλάμε για σeξουαλική έλξη και γοητεία. Διαθέτουν...