Υπόθεση Πάτρας: «Η σπιτονοικοκυρά δεν πέθανε από σκλήρυνση κατά πλάκας» – Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει η εκταφή της σπιτονοικοκυράς που πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στο παρελθόν.

Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές, με τις αρχές να προχωρούν στην εκταφή της σπιτονοικοκυράς.

“Απαγορεύουμε την είσοδο στο ζευγάρι και αναζητούμε τα σπαθιά που υπάρχουν μέσα στο σπίτι και άνηκαν στον πατέρα της Ευγενίας Κούτρα, που έχουν αξία περίπου 10.000 έκαστο”, ανέφερε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η εκταφή της σορού της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, όπως είπε ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και οι κινήσεις των αρχών- Πότε θα γίνει η εκταφή

Μιλώντας στο “MEGA Καλημέρα”, αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλο, το οποίο απαγορεύει την είσοδο στο οίκημα της εκλιπούσης. “Αφορά στην απαγόρευση εισόδου ατόμων που διέμεναν στο ακίνητο, για εμάς παρανόμως, διότι οι μόνοι νόμιμοι κληρονόμοι που έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ακίνητο είναι οι συγγενείς της αείμνηστης Κούτρα Ευγενίας.

Απαγορεύουμε την είσοδο χωρίς τη δική μας παρουσία, για να πάρει τα πράγματά του το ζευγάρι και αναζητούμε τα σπαθιά που υπάρχουν μέσα και άνηκαν στον πατέρα της Ευγενίας Κούτρα, και έχουν αξία περίπου 10.000 έκαστο”, ανέφερε αρχικά. “Απαγορεύεται η είσοδος σε όλο το ακίνητο, όχι μόνο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη και μου είπε ότι ο εντολέας του δεν έχει κάποια απαίτηση από αυτό το σπίτι γιατί έχει πάρει όλα του τα προσωπικά αντικείμενα”, ξεκαθάρισε. “Οι άνθρωποι αυτοί είχαν προετοιμάσει το έδαφος ενώ τα ενοίκια δεν μας έχουν απαντήσει, γιατί δε τα πλήρωναν, καθώς υπήρχαν χρήματα για να αποπληρωθούν.

“Έχουν αποδοθεί με λανθασμένο τρόπο από το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα”

Για το θέμα των λυρών, το είχε πει ένας ιδιωτικός ερευνητής δεν έχω ενημέρωση. Ο κ. Δασκαλάκης, δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα ενώ παράλληλα έμενε στο σπίτι. Το σπίτι είναι σφραγισμένο από την αστυνομία και οι μόνοι που έχουν κλειδιά είναι η οικογένεια Δασκαλάκη”, επεσήμανε. “Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Έχουν αποδοθεί με λανθασμένο τρόπο από το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Το ζευγάρι έλεγε ότι πέθανε από σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ η γυναίκα ήταν παρατημένη και πέθανε από σήψη. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν νεότερα και για τις τραπεζικούς λογαριασμούς”, κατέληξε μιλώντας στο “MEGA Καλημέρα”.

 

Latest

Newsletter

Μην χάσετε

Συγκλονιστικό βίντεο από την Κατερίνη: Αστυνομικός σώζει γυναίκα που καταρρέει μέσα σε καφετέρια

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει αστυνομικό να σώζει νεαρή γυναίκα, η...

Νέος θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ: “Έφυγε” ο Αντεμόλα Οκουλάγια

Νέος θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ, αφού “έφυγε” από τη...

Νανά Βενέτη: Δείτε πώς είναι σήμερα η «εκρηκτική» ηθοποιός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘80

Η Νανά Βενέτη τη δεκαετία του ’80 μέχρι και στις αρχές...